A u mnie przekaznik byl walniety ktory zalacza dwa inne pozostale.Nie bylo napiecia na cewkach i pompie paliwa.Moze zdechl Ci przekaznik od cewki.Masz iskre na swiecach?
A u mnie przekaznik byl walniety ktory zalacza dwa inne pozostale.Nie bylo napiecia na cewkach i pompie paliwa.Moze zdechl Ci przekaznik od cewki.Masz iskre na swiecach?
Nie sprawdzałem czy mam iskrę , ale co gorsze to ta kontrolka zaczęła już gasnąć za każdym razem a zapalić dalej nie chce (trochę czuć paliwem na zewnątrz ale moze to od dłuższego kręcenia)z diagnozą muszę czekać do środy, ale już sie martwię bo wszystko niby ok a nie zapala (czasami ma tylko taki odruch jakby chciał drgnąć) i d...pa a teraz ile kombinowania mnie czeka żeby ja na hol podczepić i zderzaka nie urwać no ale co zrobić dam znać jak sie dowiem co belli dolegało.
A nie masz standardowego oczka do holu po lewej stronie :?:Napisał lukaswisniewski
no to raczej nie jest czujnik polozenia wału bo jak on jest uszkodzony to komp tez wtryski odcina
no właśnie ze nie mam nic do podczepienia, ale wyjąłem halogen i przez ten otwór spróbuje podczepić---a wy jak macie to rozwiazane- wkręcane oczko czy na stałe z przoduNapisał rigobert
???tez mi sie wydaje ze nie ten czujnik ale od tego sie zaczeło--od wywalania kontrolki po zgasnieciu wszystkich ale ustałoNapisał Alfista
Jeszcze jedno jest szansa ze na pych pójdzie????? --czy nawet sie nie meczyc i nie próbować jutro tylko pod taxi na hol ?