Z ta jazda po torze to dobry pomysli ze spotkaniami tez ze w 1-sze niedziele miesiaca
![]()
Z ta jazda po torze to dobry pomysli ze spotkaniami tez ze w 1-sze niedziele miesiaca
![]()
Brak chetnych i zapalu ?
ja i tka przyjade, tylko najpierw musze zobaczyc co mi tak w hamulcach piszczyNapisał Silver156
![]()
ja jestem chetny ale zeby na spotkanie raz w miesiacu 200 km walic i to 80 - 90 kmh (co nie SILVER 156)to troche lipa ale jak by bylo w szczecinie to super
rysiu 145
z tego co pamietam to chyba az tak wolno nie jezdzisz - przykladem moze byc powrot z Bagicza![]()
spotkania dobra sprawa, w sumie to nawet nie musimy leciec az do bagicza tylko mozna posmigac np na lotnisku w kluczewie...prawde mowiac to nie wiem jak ono wyglada teraz ale jeszcze niedawno mozna bylo tam niezle poszalec....
lotnisko w kluczewie jest juz chyba nieczynne... najprawdopodoniej jakies skosnookie człeki stawiają tam jakąs fabryke :mrgreen:
najbliższe i wsumie za daleko nie oddalone lotnisko i czynne..jest w chojnie jakies 60km od Szczecina...albo pozostaje nam pas na Chociwelskiej..ewentualnie krematorium.. no ale tam to tylko można postac...
![]()
i w sniatowie (jakies 70 km od szczecina)jest pas, ale czemu pas??
nie lepszy karting?![]()
karting?.... mało tam miejsca hehe ja tam wole oszczędzac swoje autko niz gdzies przypierdzielic tam lubo poleciec po bandzie..bo gdzie niegdzie jest tam wąsko...
a co sniatowa to słyszałem że jest tam lipny dojazd...![]()
no ale to jest jeszcze kwestia dogadania co gdzie i jak.. :mrgreen:
mowisz o tych 300 metrach polna droga?Napisał KUBAS
![]()