Nasi koledzy z AlfaClub sprzedaja alfe! hmm podziwiajcie szkoda ze ja nie mam takiego funduszu na swoją! http://allegro.pl/show_item.php?item=1608222802
Nasi koledzy z AlfaClub sprzedaja alfe! hmm podziwiajcie szkoda ze ja nie mam takiego funduszu na swoją! http://allegro.pl/show_item.php?item=1608222802
Ameryki nie odkryłeś, sprzedają ją już od paru mies.
Piekna ;]
To jest ta co jej sanki z przodu spawali. W tvn turbo chyba z nią było kilka odcinków. Wygląd ma niezły a jeździ to pewnie jeszcze lepiej niż wygląda. Aż strach takie cudo gdzieś na parkingu zostawić. To chyba wyłącznie tylko dla konesera.bogatego.
![]()
ona miała cały spalony przód silnik kable opona dużo tego
Alfy to zaczarodziejskie samochody
fakt, była po pożarze komory silnika, wycięto przednią podłużnicę wraz z dzwonem i wstawiono nową. a co do funduszy, z tego co czytałem wątek z budowy tego auta, to powstało w połowie ze sponsoringu.
Moim zdaniem auto mocno przerychtowane, lepsza opcją uzyskania takiej mocy silnika jest auto np. takie:
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
A co to za auto?![]()
To auto jest dobrze znane z Warszawskich zlotów w Norblinie, zmiany polegały na poprawianiu fabryki czyli dolot, wydech, kute elementy silnika, wałki i takie tam z tego co zrozumiałem z opisów właściciela tego auta(włoch) wszystkie grzebanki w silniku dokonywał w itali bo naszym warsztatom nie ufa. Silnik ma nawet wyższą moc niż jest widoczna na fotach. Na temat Rotrexa w tych silnikach gościu tylko się uśmiechnął i pokiwał przecząco głową. Sam też nie byłbym zwolennikiem Rotrexa, zbyt duże wymagania techniczne dla tego silnika i spora awaryjność układu
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Moze i ameryki nie odkryłem ale widze i słysze ja pierwszy raz i przyje....anie ma niezłe i jeszcze sportwagon piekna maszyna!