Bocian próbowałem na nagrywanych na laptopie, oryginalnej, oraz płycie mp3. Od razu komunikat CD Error.
Muszę się zakręcić za płytą czyszczącą, ale jednak wątpię, żeby tak łatwo poszło, a z uwagi na stylistykę nie chciałbym innego radia, niż to oryginalne.
Nie wiem jak tutaj wymiana lasera wygląda, ogólnie nie jestem zwolennikiem płyt CD
Tak sobie myślę, że może rozwiązać to tak, że "zmieniarkę" do bagażnika wrzucić z czytnikiem USB. Tylko w tej materii wiedzę mam zerową - może ktoś będzie w stanie mi pomóc to rozwiązać.
Na razie skupmy się co mogę zrobić, aby spróbować to radio reanimować....
PS Nie ukrywam, że duża zasługa w tym zakupie jest Twoja. Sporo mi pomogłeś. Dzięki
Galeria będzie, ale obecnie nie mam czasu na nic, dzisiaj udało mi się wreszcie na myjkę skoczyć. Ogólnie bardzo mi się auto podoba![]()
A że tak zapytam masz Navi czy normalne radio? bo jak navi to trzeba zmienić soft żeby zadziałało ...
Uwaga, mam Alfę i nie zawaham się jej użyć !!!!
Gratulujesledzilem watek od poczatku i raczej malo prawdopodobne wydawalo mi sie ze jednak zdecydujesz sie na GT.. witamy w rodzinie
Jak masz radio bez navi to moze lepiej troche zainwestowac i kupic takie z navi.. ladnie sie prezentuje ten ekran przy calosci wnetrza
Słuszny wybór pomiędzy indywidualnością ,a opatrzeniem. Docenisz to już po pierwszych spojrzeniach przechodniów.Oby służyła jak najlepiej.Daj foto jak juz emocje nieco padną.
Niesamowity widok jak w mniejszych miastach ludzie staja na chodniku i sledza za toba wzrokiem.. a najlepsze to juz potrafia byc dzieciaki![]()
Nom, pod przedszkolem moja córka robi furorę![]()
Dołączam się do gratulacji!!! Niech dobrze się GT sprawujeSzerokości i przyjemnści!
No chociaż napisz jaki kolor i jaka gałka, to przybliży nam obraz wersjiZ gałką żartuję oczywiście
![]()
Dzięki za miłe słowa.
Nawigacji nie chciałem, oglądałem jedna z nawi i poza fajnym wyglądem, to prawdę mówiąc kaszana.
Mam zwykłe radyjko na cd/mp3![]()