Ja bywam regularnie![]()
Zaznaczam, że przyjeżdżam w okolicy 20 lub później, ale powiem Wam tylko tyle, że już tydzień temu warto się było pokazać ;P
Info dla wszystkich chcących wstąpić:
Zbiórka ekip Audi zaczyna się o 19. Jeśli jest chłodno lub mokro to zaczynamy w podziemnej części parkingu w kolorze CZERWONYM. Jesli wszystko jest ok to zaczynamy pod Go Sportem. Około 20 większość tych których znam przemieszcza się na przekąski i kawę do McDonald'sa (tego nad Feu Vert, tzn. na trasie w stronę Krakowa; żeby się tam dostać spod Go Sport niestety trzeba zrobić mała pętlę do ul. Francuskiej).
Zazwyczaj w okolicach 21 zjeżdżają się też inne kluby. To jest czas kiedy ponowie robimy zbiórkę pod Go Sport.
Jeśli ktoś się pojawi możecie śmiało uderzać do wszystkich ludków z Audi A3 i Audi A4 w formacjach większych niż 2 auta (jest kilku "niezrzeszonych" którzy mogą mnie nie kojarzyć).
To co dzieje się później jest uzależnione od temperatury, ekipy i stanu faktycznego przy lotnisku oraz pod Go Sport.
Miejcie świadomość że bardzo często pojawiają się radiowozy i szukają "ofiary". Ciemne szybki, przelotowe wydechy i jakiekolwiek agresywne ruchy samochodami to coś na co czekają. Z doświadczenia wiem że jeśli z autem wszystko ok to nie należy się ich specjalnie obawiać.
A jak już się ktoś pojawi to reszty dowie się live.
Jak ktoś będzie na pewno to dawać priva dam Wam namiary na siebie, żeby się potem łatwiej znaleźć, gdybym się zasiedział na kawie ;P
Pzdr