Pozdrawiam kolege z Bordowej Alfy 159, którego dzisiaj Straż Wiejska ścignęła w Zabrzu na Dworcowej - chyba mandatem się skonczyło.![]()
Pozdrawiam kolege z Bordowej Alfy 159, którego dzisiaj Straż Wiejska ścignęła w Zabrzu na Dworcowej - chyba mandatem się skonczyło.![]()
Pozdrawiam Tomka widzianego wczoraj przez okno jak śmigał swoją Julką po Fiacie koło Montażu
Pozdrawiam miłą Panią w czarnym Mito na blachach SWD którą spotkałem na parkingu w Focus Mall Rybnik).
a jA mam odruch pozdrowionka nawet jak idę z psem
ps. niestety wciąż rzadko funkcjonuje odmachiwanie na Ursynowie...
Pozdro dla jasno-niebieskiej 156 na blachach KOS, która puściła mnie na wlocie do rynku w Oświecimu z ul. Dąbrowskiego ok. 15:20Łapki były...
A także czarnej 156 na blachach KOS lecącej ok.17 w od ronda w strone centrum...również łapki były
i kierowniczki srebrnej 147 na blachach SK widzianej w Spytkowicach ok. 17:30 i w tym przypadku łapki były
chociaż żaden z mijanych nie miał ramek...
Ostatnio edytowane przez mikaak ; 29-03-2011 o 20:44
Pozdrowienia dla AR156, chyba z ramkami, mijanej dzisiaj po południu na rondzie w Kobiórze![]()
Pozdrawiam ciemna 166 przed liftowa na ramkach jadaca w kierunku Krakowa z Wieliczki na Wielickiej okolo 8:50![]()