Strona 16 z 472 PierwszyPierwszy ... 6789101112131415161718192021222324252666116 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 4718

Temat: Irlandia, laczmy sie ::P

Użytkownik Romeo Avatar Cool_Kid
    Auto
    AR 145 1,8 T.S 144KM - nero - 1998r. / Giulietta Veloce 2,0 JTDm 170KM - etna nero - 2012r.

Domyślnie

Cytat Napisał czester085 Zobacz post
    od osmiu latek juz naciagam prawo za fajera w irl i tez za kazdym razem obiecywalem poprawe z mina kota w butach!

jedno spotkanie z trafic i bahh- 4 punkty!
    To chyba zależy od sytuacji... Jakieś 3 lata temu złapała mnie ładna pani z trafiic corps. 137 przy ograniczeniu do 100. Pouśmiechałem się trochę, pobajerowałem i skończyło się upomnieniem. Jedyne, co musiałem zrobić, to donieść na najbliższą komendę oryginał ubezpieczenia (że na pewno auto ubezpieczone na mnie). Gardai też czlowiek (zwłaszcza Gardai płci pięknej )

145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
    Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
    "Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.

http://i.imgur.com/m4g6E.jpg

freel4ncer
    Gość

Domyślnie

No z tymi rondami to na poczatku bylem w szoku ale to tez moze dzieki oponkom deszczowym ktore nabylem odrazu w dniu zakupu alfy. Ile bym nie grzal po rondzie to jeszcze nie udalo mi sie uslyszec pisku opon a auto sie wogole nei przechyla tylko sila odsrodkowa wciska mnie w bok fotela Przed zima planuje zalozyc bilsteiny b6 i sprezyny Eibach 30mm wdol , az strach pomyslec co sie wtedy bedzie dzialo

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

tak jak mowisz cool_kid- zalezy od sytuacji!
    ostatnio zapitalalem przez miasteczko lorra, moze nie szybko ale strasznie blisko innych furek. wieczor. zmeczony, czlowiek chce do domu.
    a tu blue light za mna! jak mnie zatrzymali to jeszcze powiedzieli na dziendobry ze jada za mna od dluzszego czasu, na to odrazu nogi mi sie ugiely i myslalem ze juz caluje prawko na dowidzenia bo w punktach to jestem kolekcjoner!!
    a tu skonczylo sie na pogawedce o nadgodzinach i recesji!

chris3
    Gość

Domyślnie

witam wszystkich alfistow widze ze maly polski klub sie tworzy w irlandii moze jakis zlocik tez jestem fanatykiem ty pieknosci czy ktos mial moze wgrywanego nowszego softa do ECU bo niejestem pewny czy alfa w ogole zmienia wersje softa .Osobiscie pracuje w vw i robie update Ecu co dziennie w tym badziewiu pozdro

---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 19:58 ----------

witam i pozdrawiam 156ti arklow co.wicklow

Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

siemka chrir3 !!
    milo powitac nowego zrzeszonego!!

chris3
    Gość

Domyślnie

dajcie znac jak jakis zlocik bedzie pozdro

Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

Cytat Napisał chris3 Zobacz post
    dajcie znac jak jakis zlocik bedzie pozdro
    moze na majowy bank holidey uda zie cos wymyslec, juz jakies sluchy chodzily. brakuje jeczsze stanowczego postanowienia!

freel4ncer
    Gość

Domyślnie

A ja dzisiaj wymienilem filtr kabinowy , cholera 40e za kawalek materialu zwinietego w harmonijke to gruba przesada aczkowliek w ASO jest jeszcze lepiej tam krzycza sobie 80e :/

Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

Cytat Napisał freel4ncer Zobacz post
    A ja dzisiaj wymienilem filtr kabinowy , cholera 40e za kawalek materialu zwinietego w harmonijke to gruba przesada aczkowliek w ASO jest jeszcze lepiej tam krzycza sobie 80e :/

http://allegro.pl/filtr-kabinowy-weg...493108282.html

dlatego ja nic nie kupuje tutaj tylko wszystko ciagne z polandu!!
    uabierac trzy lub cztery zeczy i w pake-30 euro z drziwi do drzwi!!

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    newbridge ie
    Auto
    159sw 2.4jtdm po sofciku ;)

Domyślnie

A ja dzisiaj zrobiłem zawieszonko (wachacze, łączniki firmy Moog a końcówki firmy Sidem) i dopiero teraz jestem pod wrażeniem jak tam mała bestyjka trzyma się drogi.
    Czekam tylko na wariator z polanowa=wymiana rozrządu, potem NCT i Bella bedzie w 100% sprawna
    POZDROWIONKA