No tak, ale ja Ci coś piszę, a Ty mi odpisujesz, że masz znajomego który się zna i On mówi że....)
Moje zdanie znaszPowodzenia!
No tak, ale ja Ci coś piszę, a Ty mi odpisujesz, że masz znajomego który się zna i On mówi że....)
Moje zdanie znaszPowodzenia!
ale widzisz ,dobrze z tym kolektorem cos tam wiedzial . co jeszcze powiesz na temat tego samochodu bo szukam
O opelku będziesz miał program na TVN turbo, to ci pomoże w podjęciu decyzji.
licze na twoja opinie odnosnie 159 . bede jechal chyba w niedziele motorem w twoje strony![]()
I byleś w Częstochowie na zlocie ???
Motorków było co nie miara....![]()
a daj spokoj wkurzylem sie , jezdzilem w sobote . podjechalem do kumpli stoimy gadamy ,a kolega mowi zobacz co sie dzieje pod motorem , ja lukam a tam plama oleju ...masakra.
ps z belgi jest dla mnie 159 sw z 2008r na gotowo ok 35 tys , tylko ze 120 konny silnik .. powiedzialem ze chce 150 kucy
Dla mnie to banalne pytanie. Bierz 159. Design jest powalający. Jest na rynku parę lat ale dalej przyciąga uwagę. Z awaryjnością też wiekszego problemu nie ma. Nie odstają od niemieckich aut. A nawet sa mniej awaryjne. Ogladałem różne raporty. Opel jak to opel mi sie juz opatrzył. Tylko te światełka do jazdy dziennej taki "niu luk". Heh ja bym sie nawet nie zastanawiał. Widac że do sprawy podchodzisz racjonalnie i wygladem auta chyba się nie kierujesz, jeżeli wachasz się miedzy tymi dwoma modelami.