Nowa rurka do zbiornika wyrównawczego, kompleksowe odkurzanie, czyszczenie plastików wnętrza i komory silnikowej, konserwacja skórzanej tapicerki-na koniec: myjnia i 20 litrów ON Verva po 5,22 zł/litr...
Nowa rurka do zbiornika wyrównawczego, kompleksowe odkurzanie, czyszczenie plastików wnętrza i komory silnikowej, konserwacja skórzanej tapicerki-na koniec: myjnia i 20 litrów ON Verva po 5,22 zł/litr...
Zalana prawie do pełna i pięknie odkurzonaAaaa i nowa choineczka zapachowa
Żeby nie było zbyt pięknie to coś postukuje w zawieszeniu, póki co nie potrafię zlokalizować. Czeka mnie diagnostyka...
Kupiłem dawcę silnika - w sumie to przedwczoraj
Będzie 2.0 8V![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
A u mnie dzisiaj pojawiła się niespodzianka od amigasa
Do tego jeszcze sprzęgło - które już sie montuje![]()
No to dzisiaj piękna dostała:
- Nowe górne wahacze z TRW
- Nowe łączniki stabilizatora TRW
- Koncówki drążków kierowniczych TRW
- Dolne wahacze VEMA
Bez kątkówki się nie obeszło, ale wkoncu w aucie zapanowała cisza.
Satysfkacja tym większa, że wszystko zrobiłem prawie sam (pomoc taty - bezcenna))
Niestety, zauważyłem że mam pękniętą sprężynę od pasażera.
320 rozrząd bez wariata 90 termostat 650 sprzeglo
Ile za taki zestaw???
Automatyczna polerka, mycie i woskowanie![]()
mówcie co chcecie, ale dzisiaj z własnej nieprzymuszonej woli moja żona umyła mi auto...
życzę i wam takich miłych niespodzianek![]()
No to pięknie... żeby moja tak czasem się zebrała do takiej 'robótki'
A ja dziś czyściłem przepustnicę i krokowca, uszczelniłem nową antenę i wreszcie deszcze mi nie straszne, zamontowałem na przód w miarę normalne oponki, bo moje to już semi slick'i były i na deszczu było grubo... I do tego mycie na bezdotykowej i polerka pod garażem
A w piątek:
- nowe reflektory Bosch oryginalne na przód kpl. elektryczne, wreszcie coś widzę, zamienniki podobno są dupiate w 155 (Depo) a kupiłem okazyjnie nówki za grosze...
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG