coś tam w Esce słuchałem od dłuższego czasu więc dam i tu info
szczegóły poniżej:
http://setka.eska.pl/
POWODZENIA![]()
coś tam w Esce słuchałem od dłuższego czasu więc dam i tu info
szczegóły poniżej:
http://setka.eska.pl/
POWODZENIA![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
spokoojnie..... juz pewnie dawno wiadomo, kto wygra to auto.
Wierzysz w uczciowosc konkursow? Ja raczej nie, a juz w takim radiu - szczegolnie.
raz w radiu wygrałem, a wiec nie spróbujesz- nie wygrasz![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
ja bralem udzial w konkursie vivy (viva - caly ten swiat, magazyn papierowy) na 147... nie wygralem.
Wiesz, ja w radiu tez wygralem - kosmetyki do samochodu.
Ale mowie o nagrodach drozszych.... np kino domowe czy kamera, to juz raczej idzie do ustalonej osoby, np znajomej DJ'a.
Skad wiesz, jak losuja w konkursach oddzwanianych? czym kieruje sie prowadzacy, wybierajac odsobe do ktorej zadzwoni?????
Ja spróboje w sumie zlotowka to nie majątek.
Już wiedziałem o tym moja mama tam głosowała na parę piosenek !!!
nie za bardzo rozumiem co miales na mysli...piszac "w takim radiu" jesli sluchasz innej muzyki - oczywiscie masz do tego prawo i wszystko tu jest kwestia tolerancji.Napisał adasco
Co do rzetelnosci w przeprowadzaniu takich konkursow, napisze zatem, że czy to pieniadze, czy to samochod nie mozna ich rozdac ot tak sobie...W tym przypadku zabawa
"podchodzi" pod ustawe o grach losowych wiec w 100% jest nadzorowana przez ludzi z MF. i to oni wchodza m.in w sklad komisji losujacej sms'a konkursowego.
Zbyt wiele osob z zewnatrz patrzy nad prawidlowoscia takiego rozdawnictwa,wiec troche krzywdzace jest stwierdzenie, ze pewnie "znajomy dj'a takie auto zgarnie"
Pracuje w tej branzy i chetnie opowiem jak to z drugiej strony wyglada.
Pozdrawiam I Wszystkiego dobrego w nachodzacym Nowym Roku!!!
moja żona zaraziła się wirusem czy chce mi zrobić prezent ? :mrgreen:Napisał Montreal
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD