Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Temat: Ar 156 3.2 v6

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    156 2003 1,9 jtd 115 km

Domyślnie

Cytat Napisał -BamBosZek- Zobacz post
    a po czym to poznales? Grzesiekk jasno rozjasnil sytuacje tym ktorzy na oczy nie widzieli swapa i tym ktorzy maja 0+ pojecia o mechanice. Nie dotykalem tego auta ale widac ze jest masa pracy i kasy w niego wsadzona a 14k zl to znikoma cena
    a widziałes kiedyś bmw e21 z silnikiem 2.0 150km 6cylindrów taki jaki był w e34 i innych bmw?chyba nie problem to rozpoznać ? własciciel wcale nie ukrywał ze to swap i pokazywał mi jak miał rozebrany przód ze auto jest zrobione trochę na sztukę a on juz takie kupił . a wy narwańce odwracacie kota ogonem ze ja powiedziałem ze swap to znaczy ze to gówniana robota i druciarstwo wcale nie ! ale są ludzie którzy robią auto byle by pojeździć . ! i później są tego efekty . mniej red bulla . dlatego mówie dokładnie sprawdzic auto i jezeli jest ok to sie cieszyc . bo po zdjęciach dużo nie można powiedzieć .

Użytkownik Romeo Avatar -BamBosZek-
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 3.0 24v

Domyślnie

Bo o Alfie trzeba miec pojecie zeby sie wypowiadac... jak ktos wiec OCB to nie mowi ze nie wiadomo jak to jest zrobione bo jest zrobione jak oryginal!!! ;/ jak juz napisalem wyjasnione jest wyzej. Daro Twoj tekst "dobra przerobka kosztuje" tu wcale nie pasuje no chyba ze masz do zalatwienia kompletne graty z GTA za 2k zl... Czasami jak czytam niektore posty to mnie slabi chociaz nie uwazam siebie za magika... pozdro dla kumatych....
    Genetics makes the champions, want to compare?!

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Zdecydowanie warto się autem zainteresować jeśli ktoś szuka czegoś mocnego w seryjnej budzie. Przeróbka robiona w 2007, więc nie jest tak, że przeróbka była byle jaka i teraz ktoś na szybko sprzedaje. Jak pisał wcześniej Grzesiek dopatrzeć można się wielu elementów z GTA co oznacza, że przeróbka robiona z głową i nie była tania. Sam silnik z GTA to koszt ponad 6tys, a z tymi wszystkimi dodatkowymi elementami to aż strach pomyśleć . Warto dobrze sprawdzić samochód i jeśli rzeczywiście jest w stanie jaki opisuje sprzedający brać i cieszyć się

W alfie nie da się zrobić swapa tanio i bezmyślnie.

Uprawnienia