Czarna 156 DSW41S1 przed paroma minutami na światełkach przy ul. Westerplatte, pomachane.
Pozdrawiam serdecznie
Czarna 156 DSW41S1 przed paroma minutami na światełkach przy ul. Westerplatte, pomachane.
Pozdrawiam serdecznie
dziś około 17 na rondzie koło budowanego stadionu 145 lub 6 na klubowych ramkach, była rączka z mojej strony i skiwka ze strony Kolegipozdrawiam
i pozdrowienia dla kolegi Pociesznego, dzisiaj na Lwowskiej , przemknął na swoich różowych felgach, tak to są bezdyskusyjnie różowe.
Akurat wymieniałem podnośnik szyby w swojej eks Kappie 3.0 V6
Pozdrowienia dla kolegi który również dzisiaj na Lwowskiej poratował przy w/w kappie ogniem brudnego od smaru człowieka.
Nie wiem jaki miał samochód, ale w reku kluczyki od Alfy były![]()
Pozdrowienia dla widzianych dzisiaj w Legnicy:
- Srebrna 156 po FL na tablicach DSW ..., która jechała za mną na ul. Jaworzyńskiej - odmrugała.
- Czarna GTV na tablicach DB ... również na ulicy Jaworzyńskiej, kolega mnie nie zauważył
- Grafitowa 156 na tablicach FZG ... na ul. Mickiewicza, nie wiem czy ktoś z klubu, stała pod Akademikiem![]()
AR 166 FL 3.0 V6 220KM 2003r.
AR 147 QV Q2 Blu Montecarlo 1.9 jtd 150KM 2008r.
Dzisiaj ok 7:35 Armii Krajowej od Borowskiej do więzy ciśnień widziana szara alfa 156 sedan DW 434... jechałeb granatowym pt cruiserem i o 13:20 kolega z białej GT okolice Kaziemierza Wielkiego
dzisiaj Rafcio i kolega ze 156 na stacji pod Tesco. pozdro
pozdrowienia dla szarej 156 przy skrzyżowaniu ul. Jana Pawła II z Hutniczą, patrzyliśmy na siebie jak na obrazki.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"