witam.
Ostatnio podczas jazdy wył. mi sie esp i abs ale wystarczy zgasic auto i znow dziala.Juz kiedys tak sie midzialo ale przestało a teraz znow
![]()
witam.
Ostatnio podczas jazdy wył. mi sie esp i abs ale wystarczy zgasic auto i znow dziala.Juz kiedys tak sie midzialo ale przestało a teraz znow
![]()
Akumulator masz w 100% dobry?
Elektronika lubi świrować jeżeli jest słaby aku.
Nie jechałeś czasami na ręcznym?
aku mam troche slabawy bo czesto mi pisze ze mam slaby po odpaleniu![]()
No to czas zastanowić się nad nowym akusiem.
Niestety jeśli chodzi o prąd to Alfa jest bardzo wrażliwa.
Rozładował mi się aku. Po naładowaniu go i odpaleniu Alfy świeci mi się błąd ASR i ABS. Czy skasuje go kablem VAG KKL i FES-em?
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
Sam powinien zniknac, jesli wszytsko jest ok to blad nie jest trwaly - tak mie sie wydaje.
Dla mnie tez byłoby to logiczne,ale nie znikł wiec nabieram podejżeń. Czy kablem VAG KKL i FES-em mogę sprawdzić co to za błąd ewentualnie?
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
Tylko takim przerobionym co obsluguje ABS albo elmem zrobionym pod FES z tego co pamietam.