Strona 21 z 472 PierwszyPierwszy ... 11121314151617181920212223242526272829303171121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 4718

Temat: Irlandia, laczmy sie ::P

Użytkownik Romeo Avatar Cool_Kid
    Auto
    AR 145 1,8 T.S 144KM - nero - 1998r. / Giulietta Veloce 2,0 JTDm 170KM - etna nero - 2012r.

Domyślnie

Jezu, nawet nie wiesz jak mi przykro... Widziałem Alfę Konrada pod sklepem nie dalej jak tydzień temu. Patrzyłem, czy się nie kręci gdzieś obok, żeby go poznać. Teraz to już się nie uda... Mieszkam niedaleko od Limericka. Gdybyś potrzebowała jakiejkolwiek pomocy, to pisz.

145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
    Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
    "Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.

http://i.imgur.com/m4g6E.jpg

konrad1501
    Gość

Domyślnie

zdjecia zrobie nowe na dniach...auto wciaz na parkingu gardy!nie mam sily po nie jechac!ROCZNIK 2001 2L BENZYNA!W ZAGLOWKACH OBU TELEWIZORKI 7 CALOWE Z KONSOLA DO GIER PADAMI I SLUCHAWKAMI!RADIO KASECIAK, WYMIENIANE TULEJE NA WACHACZACH I COS TAM JESZCZE...ALE TO MUSICIE POCZYTAC W POSTACH KONRADA BO JA SIE NA TYM NIE ZNAM!
    WIEM ZA ILE CHODZA TE AUTA ALE MI STRASZNIE ZALEZY NA KASIE WIEC CZEKAM NA PROPOZYCJE!NIE MOGE PATRZEC NA TEN SAMOCHOD!NO I ZOSTALAM SAMA Z DZIECMI KASA SIE PRZYDA!!

CO DO PANA KTORY WIDZIAL ALFE POD DUNNESEM! WIEM WIDZIALAM FOTKI NA FORUMJAK PSTRYKLES NASZEJ KICI NO NIESTETY JUZ SIE NIE POZNACIE!ALE MOZECIE DLA MNIE PANOWIE COS ZROBIC???

NAPISZE WAM KIEDY POGRZEB KONRADA I POJECHALIBYSCIE ALFAMI W ORSZAKU ZALOBNYM??ON KOCHAL TO AUTO I MYSLE ZE CIESZYLBY SIE ......MOJ NR TEL TO STARY KONRADA CZYLI 0879292964 W RAZIE PYTAN PROSZE DZWONIC!

AUTO PO PONIEDZIALKU BEDZIE MOZNA OGLADAC

Użytkownik Romeo Avatar Cool_Kid
    Auto
    AR 145 1,8 T.S 144KM - nero - 1998r. / Giulietta Veloce 2,0 JTDm 170KM - etna nero - 2012r.

Domyślnie

Napisz ile chcesz za Bellę. Ja już zacznę się pytać po znajomych. Na donedalu chodzą w okolicach 1000-1200, ale z dużo biedniejszym wyposażeniem i nie takie zadbane...

145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
    Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
    "Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.

http://i.imgur.com/m4g6E.jpg

eilat1
    Gość

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie, Jako że niedawno nabyłem Bellę chciałbym dołączyć do klubu miłośników.

Pozdrawiam wszystkich !!!

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

Cytat Napisał konrad1501 Zobacz post

NAPISZE WAM KIEDY POGRZEB KONRADA I POJECHALIBYSCIE ALFAMI W ORSZAKU ZALOBNYM??
    Szczere Kondolencje!

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:52 ----------

Cytat Napisał eilat1 Zobacz post
    Witam wszystkich serdecznie, Jako że niedawno nabyłem Bellę chciałbym dołączyć do klubu miłośników.

Pozdrawiam wszystkich !!!
    siemasz!
    milo powitac nowego kierownika!
    jak bedziesz mial chwilke w wekeend moze pochwalisz sie ta 159 ???

pozdro!

eilat1
    Gość

Domyślnie

heh nie ma sprawy
    w koncu Athlone to raczej nie jest duza miescina

Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

heh nie ma sprawy
    w koncu Athlone to raczej nie jest duza miescina
    mowisz o naszej metropoli??
    bede wygladal na miescie twojej belli!

eilat1
    Gość

Domyślnie

jak tylko uda mi sie zrobic jakas fotke to podrzuce na forum,
    bedzie latwiej gdzies mnie wypatrzec

pozdrawiam

Użytkownik Alfa i Omega Avatar richi102
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Ford Mondeo MK4 1.8 TDCI 2010

Domyślnie

http://www.gumtree.ie/p/cars-vans-mo...12013/78680605
    Panowie z wielkim żalem sprzedam swoja Belle. Zmusza mnie do tego sytuacja finansowa. Od 13 miesięcy nie pracuję po ciężkim wypadku komunikacyjnym. Nadal mam pracę ale chyba już do niej nie wrócę. Od 9 miesięcy się spinam żeby alfa była w bardzo dobrym stanie. Nawet po 10 latach rzuciłem palenie papierosów żeby więcej było na ładownie w auto. W końcu zmądrzałem i się jej pozbywam, mam dosyc wyrzeczeń przez nią, dostając 200eu tygodniowo. Tym bardziej że w tym roku dostanę potężne odszkodowanie za wypadek i wracam do polski, a tam sobie kupię nową 159 albo A5 Musze kupic chwilowo coś małego. Auto jest w bardzo dobrym stanie, prawie nie wymaga wkładu własnego. Wszystko poniżej.
    Do wymiany w belli pozostały dwa łączniki stabilizatora tył, dwa wahacze wzdłużne tył, dwie tuleje zwrotnic tył. W najbliższym czasie przepływka do wymiany, powoli się kończy. Wszystkie te części na allegro dostępne są za łączną kwotę 220eu już z wysyłką. Miałem to wszystko po niedzieli zamawiac + świece, ale stwierdziłem że starczy mi już tego. Tym bardziej że z auta korzystam raczej rzadko. Jeżdżę nią tylko do sklepu i raz kiedyś do szpitala na kontrolę lub adwokata w Dublinie i w Waterfordzie. Co do ogłoszenia: przepływka nie była wymieniana, zawieszenie z przodu aż tyle mnie nie kosztowało, bo było kupione w Polsce. Cena jego jest podana ze sklepów irlandzkich + wymiana . Reszta zgodna z prawdą i opisem (tylko nie podałem wszystkich rzeczy do wymiany, ale tak trzeba). Na wszystko mam rachunki. Praktycznie najważniejsze rzeczy zostały wymienione. Alfa wygląda jak wygląda, bo najpierw miała jeździc, a potem wyglądac. Jako że czuję się zapalonym fanem Alfy Romeo to na forum podaję rzeczywisty stan auta. Po prostu jak ją sprzedam, albo wymienię za coś mniejszego to będzie elegancko, jak nie to będę nią dalej latał. Jak by ją ktoś zabrał z forum, bądź przez nie, to tubę zostawię za free (kosztowała 200eu). Cena jaką za nią chcę prawie pokrywa koszty wymienionych części i robocizny. Za Alfe dałem w marcu 2010r. 2000eu, a dwa tygodnie po jej zakupie miałem wypadek ( nie Alfom, tylko jakimś chu... BMW) i auto prawie nie było jeżdżone przez pierwsze 5 miesięcy od zakupu. Mogę ją wymienic na coś z małym silnikiem 1.0, 1.2, bądź 1.4 z przynajmniej rocznym NCT, tylko nie Punto i Micre. Preferowane: Golf, Polo, 206.,307, Focus, MG, Rover, ale inne propozycje też rozważę. Silnik nie większy jak 1.4.
    Ostatnio edytowane przez richi102 ; 30-04-2011 o 11:54

Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

jak tylko uda mi sie zrobic jakas fotke to podrzuce na forum,
    bedzie latwiej gdzies mnie wypatrzec

pozdrawiam
    hej, dopiero teraz zauwazylem ze w athlone nie kreci sie zadna 159!
    raczej nie bedzie trudno cie zauwazyc!!
    ja smogam czarna 156 z czerwona maska!!
    do zob. na drodze!!!