Czyli tak jest ze wszystkim, że ktoś się zapisuje a później lipa z tego wychodzi. No ale dzięki temu np. ja wskoczyłem na miejsce osoby, która się zapisała a nie zapłaciła. Może by w tym temacie napisać dokładnie co jest jeszcze dostępne to może ktoś się zainteresuje.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
I ma bocian racje bo stare przysłowie pszczół mówi---- Masz łeb i ch...to kombinuj![]()
Wróćmy do spraw zlotowych
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
teraz 3 kolejne strony będą o przeprosinach za OT?
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Chciałem w imieniu zespołu Rotten Bark podziękować alfaholikom za głosowanie.
Zespół jest już w finale.
Zachęcam do oglądania finału.
Sobota Polsat 20.00
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
A wracając do zlotu...
Jako że mam ten luxus() mieszkania 35km od Suśca, postanowiłem zobaczyć jak to tam w rzeczywistości wygląda i sobie tak pomyślałem, że napiszę jak to tam w rzeczywistości jest...
I zaczynając od domków, do środka niestety nie miałem możliwości wejść, ale z zewnątrz prezentują się bardzo ładnie... niestety jednak trudno mi wyobrazić sobie sytuację, w której na terenie ośrodka zmieści się ~50 Alfaholickich aut, niby przy każdym domku jest miejsce parkingowe na trawie + jakieś tam parkingi wolne, ale mnie się wydaje, że będzie ciężko
Basen jest fajnie zrobiony ale trochę mały jak na maksymalną liczbę wczasowiczów, a wokół jest dość dużo miejsca na materace żeby się poopalać
Przy basenie jest bar więc nie trzeba daleko iść żeby się poopalać z napojem chłodzącympoza tym są rozłożone stoliki, dużo stolików z parasolami, tak że chyba każdy sobie spokojnie usiądzie
Co do rozrywek... tak jak pisali rowery, park wspinaczkowy, sauna, plac zabaw dla dzieci, boiska do siatki i kosza i ogólnie jest gdzie posiedzieć, no jest takie niby jeziorko chociaż w sumie jest to poszerzona rzeka i tak czy siak ładnie to wygląda nawet teraz w pochmurny dzień bez zieleni
Opisując całokształt mogę powiedzieć, że jest tam bardzo ładnie, schludnie i czysto
nawet o tej porze jest tam spory ruch i ponad połowa domków zajęta
Miejsce na Zlot jak znalazł
Niestety nie zrobiłem fotek bo raz to zapomniałem aparat a dwa to i tak była brzydka pogoda... ale jak do mojego wyjazdu zrobi się naprawdę ładna pogoda to skoczę jeszcze raz i porobię jakieś ładne fotki
jak by ktoś miał jakieś pytania to dawać![]()
Ostatnio edytowane przez Zonkil ; 01-05-2011 o 16:23