u mnie też dmuchanie zaczyna sie na 3-4 i tez nie ma szału.
Co to może być Panowie ?
u mnie też dmuchanie zaczyna sie na 3-4 i tez nie ma szału.
Co to może być Panowie ?
U mnie też nie ma szaleństw z nadmuchem, jak chcesz Witek-Tarnów możemy sie gdzies spotkać i oblukać czy podobnie dmucha
bardzo chetnie sie zobacze![]()
może w przyszły weekend uda sie nam zgrac![]()
2937015 moje gg![]()
Moze to glupie i zbyt prozaiczne, ale ci ktorzy pisza to pisza o wymianie filtra ,a nie filtrow.Mialem dokladnie ten sam problem (slabe nawiewy),wczoraj wyciagnalem 2 filtry zgodnie z linkiem z postu dadaska.Teraz wieje tak ze chce glowe urwac
P.S.
A tak przy okazji ,zeby nie zakladac nowego tematu dot.klimy : po zalaczeniu klimy slychac taki dziwny swist wydobywajacy sie z nawiewu (szczegolnie centralnego), po wylaczeniu klimy (same nawiewy) dzwiek znika.Nie jest to raczej nieszczelnosc ,bo choc gazu jest malo, to jednak jest .A malo jest przez moja glupote:kompresor sie nie zalaczal ,cisnienie bylo duzo za duze i myslalem ze przez to sie nie zalacza (mialem tak w renault) no i troche upuscilem gazu, potem okazlo sie ze byl problem z przewodem elekt. do kompresora.Teraz kompresor sie zalacza ,tylko sie okazuje ze gazu niewiele zostalo.
Ostatnio edytowane przez dkojak ; 01-05-2011 o 02:26 Powód: P.S.
hej,
u mnie tez słabo dmucha ze wszystkich przednich nawiewów, efekt jest dopiero przy 3-4 jak u kolegów. Z tyłu natomiast dmucha chyba ok. jeszcze do filtrów nie zaglądałem ale zastanawiam się czy może tak być?
Pozdr.