Ja również poproszę o wpis, przejadę się swoim nowym nabytkiem.
Ja również poproszę o wpis, przejadę się swoim nowym nabytkiem.
no faktycznie pogoda na niedziela sie poprawia
nie kombinujecie za dużo bo nie każdemu inny termin będzie pasował jak już wszystko pod ten ustawione. Ja mam nawet Alfe zatankowaną na wyjazd
bobryt alfoholikow pogoda nie odstraszy bedzie ladne w swiebodzinie sie pomodlimypo drodze
Zaczynamy zastanawiać się czy ma być ten zlot czy nie . Pogoda trochę plata figla. Mam nadzieję, ze nie przeszkodzi nam to w zlocie. Widzę jednak, że pojawiają się pewne wątpliwości co do odbycia się zlotu, ze względu na pogodę. Może umówimy się, że w niedzielę np o 7.00 podejmiemy męską decyzję o zlocie i ogłosimy ją na forum. Bo tak cześć osób chce jechać, druga cześć waha się, a tak to bardzo rano ustalimy czy zlot się odbędzie się czy nie. Będziemy pewni czy jechać, czy nie. Uważam, ze zapowiadane przelotne opady deszczu, nie powinny być przeszkodą.
mądre słowa do jutra poczekajmy i .już bendzie coś wiencej wiadomo ...a co do świetlicy .to jest gdzie grila rozpalić i inne jedzonko odgrzać
Proponuję żeby decyzję podjąć najlepiej w sobotę wtedy będzie bardziej wiadomo co i jak z pogodąSzykuje się spory zlot więc nie możemy dać ciała
Kupiłem nawet wosk koloryzujący specjalnie na zlot![]()
dlatego spotykamy się pod Jezusem. przywieźcie jakieś dary i pogoda będzie gwarantowana
---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
Napiszę jeszcze, że nasz kolega slip83 szczodrze nas zaopatrzył w naklejki na zlot, więc na pewno każdy dostanie pamiątkę ze zlotu!!!![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
burzy z piorunami pewnie nie bedzie (jutro podam prognozę z serwisu, która zawsze mi się sprawdza) wiec zlot bedzie udany. wyglada na to, że bedzie znacznie wiecej aut niz w zeszlym roku. Fajnie.
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.