Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Spox, spox. Nie wiem dlaczego ale powiadomienia nie było o prywatnej wiadomości. Dlatego odczytałem dzisiaj dopiero jak napisałeś post. Jutro do gościa zadzwonię....szkoda, że nie było tego powiadomienia, bo jeszcze w zeszłą sobotę bym ruszył.
Tak jak pisałem sobota tylko wchodzi w grę. Muszę dokładnie dowiedzieć się gdzie te testy będą się odbywały...Jeśli gdzieś we wschodnich dzielnicach Warszawy to nawet jutro mogę skoczyć. Jeśli Bemowo, Piaseczno i reszta to dopiero w sobotę dam radę.
Icsa wyciągałem za 100x także wyciągnięcie dla mnie to żaden problem.....
Goście muszą zejść z ceny najmniej 100 zł od ceny wyjściowej ze stronki.
Ciekawe jak się spisuje głosowe przełączanie folderów...
Na szczęście mam transmiter MP5, będę mógł porównać jakość dźwięku....
Także spokojnie, dzisiaj odczytałem dopiero wiadomość na skrzynce. Jutro zadzwonię i dowiem się co i jak. Pozdr
ŚRODA:
A więc dzwoniłem. Jeśli czas pozwoli to dzisiaj po 20 podjadę i przetestuję.
Może jest ktoś z Wa-wy kto podskoczy? Od mojego miejsca startu to będzie jakieś 50 km w jedną stronę....
Ktoś negocjował z tym gościem cenę? Bo 377zł za to nie dam, tak jak i 350 zł też nie.
Ostatnio edytowane przez Paazik ; 18-05-2011 o 09:12
Spokojnie, najpierw sprawdźmy czy działa, napisałem mu wstępnie jakie jest zainteresowanie więc już się zastanawia. Dzięki Paazik za zaangażowanie.
Grzesiek - żuwik
Żuwik spox. Powiedz mi ile kasy szykować, bo jeśli zadziała to biorę od razu jako pierwszy egzemplarz "testowy". Co ci mówił? Bo zaraz do Niego zadzwonię i będę negocjował....tak jak mówię, minimum do 3 setek musi zejść....
Nie gadałem z nim o kasie na razie. Uważam podobnie jak Ty.
Grzesiek - żuwik
No to pogadałem o kasie. Jak na sztuki to koło 400 zł. Jak więcej to możemy coś zejść.....tylko wiadomo, nie będzie dużo chętnych.....20 się chyba się nie znajdzie..... O godzinie 18 będę wiedział czy wyjeżdżam. Jak nie to skocze dzisiaj do niego.
Tak czy inaczej ta na pewno któreś urządzenie kupiębo transmiter już mnie drażni.. raz jest fajnie a raz dostaje jakieś zakłócenia że szok
zauważyłem że im wyższe obroty tym większe zakłócenia miał.. ale na tą chwile się uspokoił.. Jak coś to nadal czekam na ostateczna informację co zamawiamy grupowo żeby było taniej
Ale wydaje mi się że jeśli będzie nie duża różnica pomiędzy sprzętem to lepiej zamówić Loudlinka przynajmniej jest sprawdzony..
Dzisiaj o godzinie 20:30 będziemy wszystko wiedzieć. Jestem umówiony, postaram się jakiś filmik nagrać. Pozdr i do usłyszenia około 22.