Ano właśnie nie w tym rzecz. Jak zaglądniesz na zachodnie fora, to opinie o tych sprzętach są różne. Od "B&O jest dla tych co wolą porządny wygląd zamiast porządnego dźwięku", po "B&O to taki skandynawski odpowiednik BOSE". To wszystko zależy od tego co kto woli, czyli od gustu, a z tym się nie dyskutuje. Stąd moja wcześniejsza analogia.
Ja prosiłem cię o jakieś techniczne, potwierdzalne argumenty, porównania, bo to co powyżej napisałeś jest w stylu "Jedzmy gówno, bo miliardy much nie mogą się mylić."
Gruba krecha i wracamy do przedmiotu sprawy
Szczerze powiem, że sprzęt w moim byłym bolidzie za ponad 9 stówek (samo radio) był pod tym względem gorszy. Mimo, że mogłem sobie wybierać kilka wielkości bufora (nie wiem po jakiego ch...ja. Wystarczyło ustawić max-a)
Zdecydowanie tak.
Czyli masz standard. Raz na jakiś czas może słyszałeś BOSE. Nie jeździsz samochodem słuchając BOSE codziennie. Jak możesz więc opiniować tą rzecz ? Powielając zasłyszane opinie i dodając do nich trochę goryczy z sobie wiadomych względów ?
Boże ! To jak rozmowa sytego z głodnym o jedzeniu !
Jesteś skazany na Kenwooda, a wystarczyło trochę dołożyć przy zakupie samochodu
Kolega witek-tarnów pytał o:
"Mam pytenie odnośnie BOSE.
Watro kupić taki zestaw do 147... za około 500-600zl ... Chce pozostać przy oryginalnym CD."
Reasumując - tak. Gra to zdecydowanie lepiej niż seria i w tej cenie jest to doba sprawa. Gro ludzi nie narzeka i nie ma zamiaru tego zmieniać. Wiele osób właśnie dla tego poszukuje wersji Distinctive aby mieć od razu BOSE. Mi tak doradzano jak szukałem dla siebie samochodu i się nie zawiodłem.
---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 21:06 ----------
I to jest właściwe i dobre podsumowanie.