Takie same z tego kojarzę, na stronie producenta najpierw wybierałem oznaczenie, potem wersję.
Takie same z tego kojarzę, na stronie producenta najpierw wybierałem oznaczenie, potem wersję.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Witam, jako że miałem trochę czasu to założyłem tarcze, bo ile można wozić w bagażniku. Wszystko poczyszczone zaciski, jarzmo ( tak to się chyba nazywa) wyszlifowane żeby klocki dobrze pracowały. Z moich małych doświadczeń hehe polecam smarem miedzianym traktować śruby "ustalające" tarczę i dystans w stosunku do piasty, bo później trzeba rozwiercać. Tarcze raczej spoko puki co się układają, wydają z siebie ciekawy dźwiek przy hamowaniu, i dymiąw sumie już nie bo lakier się chyba wygrzewał, w pewnym momencie się ciut przestraszyłem, ale przypomniałem sobie że były lakierowane, lakier miernej jakości wiec jakby ktoś brał standardowe(w wersji gt jest w cenie niby) to uważam że 20 czy 30zł dopłaty za kolor to kasa wyrzucona w błoto bo jest naprawdę marnej jakości. Zobaczymy jak będą hamować kiedy się ułożą. Pozdrawiam
Zdjecie marne bo robione po ciemku.
http://img209.imageshack.us/img209/2060/09102010128.jpg
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
U mnie też, zmierzam do tego tylko że lakier się "wypala" tak jak kupisz kominek wolno stojący, zanim w nim dobrze nie napalisz to śmierdzi i dymi lakier na nim (Dovre). A mówiąc o miernej jakości chodziło mi o to że pudełko fabrycznie zaklejone otworzyłem i były odpryski lakieru w tym rzecz.
Trw.
Panowie, jakie klocki polecacie z najniższej (a jak) półki cenowej?? Magneti Marelli mogą być?? Pytam o takie bo nie widzę sensu pakowania czegoś dobrego jak będę chciał wkładać tam Brembo ze 166.
310mm chyba, felga 16' minimum a tarcza z Fiata Coupe 305mm.
z tanich klockow breck![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
A po ile toto?? Bo MM znalazłem za całe 40 kilka złociszy![]()