Prosze...
Tak udawałem, ze dźwięk Bose nie jest dla mnie rewelacją i koledzy w dziale car audio którzy też na BOSE narzekają pewnie również udają...Pływak niestety "przegrał" bo za dużo udawał![]()
Widać nie wyłapałeś porównania. bo nie wiem co w tym miało być obraźliwego. Chyba to, ze ktoś upiera się przy swoim zdaniu zadając masę pytań jednocześnie nie odpowiadając na pytania zadane jemu...Niestety (dla poziomu dyskusji) zdarzyło mu się też prostactwo w stylu "obrońca krzyża" co predysponuje bardziej na forum golfiarzy niż tutaj :|
Z tego co wywioskowałem głośniki w Bose ciągnie wzmacniacz, a że wspomniany przeze mnie Kenwood jest lepszy niż seryjne radio to chyba nie podlega wątpliwości dla kogoś kto ma minimalne pojęcie w temacie i przy budowie innego CA niż BOSE zmiana tego grajka to podstawa. Tylko i wyłącznie dzięki wzmacniaczowi z wbudowanym i wysterowanym eq dało rade wyciągnąć coś z tego blaupunkta...Z tego powodu też Twój Kenwood za 4 stówki Pływaku nie zagra lepiej z głośnikami z zestawu BOSE - radyjko nie pociągnie 2Ohm'owych głośników na odpowiednim poziomie![]()
Trzymam za słowo![]()