Co się stało z kreatywnym projektem?![]()
A ja na ostatnim spocie pierwszy raz widziałem 155 która nie ma popękanej listwy przy podszybiu!!![]()
Stoi dumnie na drugim podwórku i od czasu do czasu staje się rozrywką dla pracowników firmy brata gdy wracają po ciężkim dniu pracyja czekam na okres żniw bo wtedy można jeździć po ściernisku. W zimę alfa odśnieżała podwórka
![]()
Panowie pytanie do tych którzy używają oleju MOTUL, czy to normalne że po zmianie na ten olej (wcześniej Selenia 10w40) po odpaleniu wskazówka od ciśnienia oleju bardzo powoli się podnosi? Na poprzednim oleju odrazu szła w góre. Tyle też że wolno spada i po zgaszeniu i ponownym włączeniu zapłonu trzeba odczekać naprawde dłuższą chwile by się kontrolka od ciśnienia zapaliła.
stawiwm dobra wóde jak mi powiecie co to jest....ruszam sobie spokojnie i puszcajac sprzeglo (juz tak z5cm przed calkowitym puszczeniem)robi sie wycie i samochodem delikatnie zawibruje....robi sie to na zimnym silniku lub dluzszej jezdzie.najciekawsze jest to ze jak rusze z piskiem to pozniej mam z tym spokoj przez pewien czas. podobnie wycie potrafi tez bc przy redukcji
Laska, może byś to nagrał?? Ja jeżdżę na Motulu ale po wskazówce nie widzę żadnych dziwnych zachowań.
error, może jak lubisz palić kapcia to skrzynia zaczyna klękać![]()
ale mi to cos na sprzeglo wglada..a ja sie na mechanice nie znam tylko na elektryce..