Wczoraj w Alfie wymienione korbki do szyb na chrom na tył i dołożenie nowego podłokietnika. A w Ducati skleiłem kierunek.
Wczoraj w Alfie wymienione korbki do szyb na chrom na tył i dołożenie nowego podłokietnika. A w Ducati skleiłem kierunek.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Ala dostałą wczoraj nowy olej i filterek a w sobotę odetchnęła pełną piersią dzięki nowemu filtrowi powietrza![]()
Dziś wlany nowy olej i wymienione filterki![]()
Wymienione żarówki podświetlające zegary, założone aluminiowe pierścienie do zegarów, złożone nowe felgi + opony.
Ostatnio edytowane przez nebeu ; 16-06-2011 o 19:53 Powód: literówka
AR 146 Ti Zender ...IN MY MEMORY... http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/46348-czerwona_strzala_146_domin-14.html
AR 166 3.0 V6 Nero Volcano http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1509721
Umyte szyby (wewnątrz i za zewnątrz) i lusterka - przednia i boczne poszły jakimś środkiem w spray'u z Lidla ... ale się skończył to tylne oberwały Mr'Muscle ... i wiecie co? "Pan Mięśniak" sprawił się chyba lepiej![]()
@ Mój ALF
Co prawda nie dzisiaj ale wczoraj wymieniłem filtr powietrza, chciałem także wymienić filtr kabinowy ale okazał się za szeroki i się nie zmieścił w ramkę...
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Myślałem nad tymAle z tyłu teoretycznie nigdy nie mam pasażerów. Sam się zastanawiam teraz, że mogłem kupić Alfę w Coupe bo praktycznie cały czas jeżdżę sam. Od czasu do czasu biorę kolegów na impreze i wtedy mogą używać tylnich szyb, a tak poza tym to były może opuszczone przez 1,5 roku ... z 10 razy??
więc moim zdaniem nie było sensu zakładać elektryki. Nastepna Alfa to chyba bedzie właśnie GT bo niepotrzebne mi drzwi z tyłu.
---------- Post added at 09:00 ---------- Previous post was at 08:58 ----------
Apropos wczoraj umyta i wyczyszczona w środku
---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 09:00 ----------
I czekam na nowe dywaniki![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Alfa dostała dziś nowe dywanikiOkazuje się że to ten sam producent co tych forumowych
Jakość naprawdę bardzo dobra i idealne dopasowanie
Tak więc polecam sprzedawcę szczepekzecho z Allegro!