Juz w wielu tematach mówiłem że ja wolałbym mieć 2.5V6, ale poliftowe trafiają się tak rzadko że wybór został między JTS a 2.4M-Jet. JTS to pomyłka więc wziąłem niestety diesla.
A inne benzyny za słabe :/'
Ale koniec off topu. Tym bardziejże za oknem na parkingu Magnoli właśnie przemknęła czarna Julka.
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
no właśnie OT'a wystarczy. Dodam tylko, że mamy egzemplarze z wyjatkowo nędznymi silnikamiTS ma 205 tys na liczniku (naszych własnych), a na drugi ostatnio prawie zapisy były
![]()
ja i ona - "iniemamocne"
To ja przepraszam że jeszcze OT, ale przypominam, że pierwszy zaklepałem 159a zaklepanie liczy się do odwołania... bo Wasza niuńka piękna jest i ma cudowne serducho
![]()
Bunga, bunga per tutti!
Dzisiaj znowu widziana czarna 159 z ramkami początek rej. CT lu PK bo już sam nie wiem na Strzegomskiej ok 8:45![]()
Wczoraj na Legnickiej pomachał mi kolega z czarnej, poliftowej 156 z felgami bodajże TI- DW49404 - KTÓŻ TO
?
Pozdrowionka,
Wojtek - Baruś
(czarna, poliftowa 147)
Kilka razy już widziałem "kudłatego " kolege w 156 na klubowych blachach w godzinach porannych przy stadionie na Maślicach.Następnym razem Ci pomacham ,wyglądaj granatowego Seja.
Jak w granatowej 156 to pewnie ja, bo mieszkam jakies 500 metrow od tej nieszczesnej budowy a i na brak wlosow nie narzekam
Wczoraj kolo 20tej na Legionow widzialem 156 na klubowej ramce, rejestracja Klodzka - pozdrawaiam kierownika, ja pieszo sie przemieszczalem akurat i bez ramek, hehe.