buszmeno wspomnial o grillu... moze po wypadzie po powrocie do piły zrobimy sobie grilla na miejscu??co wy na to ... jakies miejsce by sie znalazlo albo jesli macie jakies miejsce i sobie posiedziec jeszcze i zjescJest ktos za??
buszmeno wspomnial o grillu... moze po wypadzie po powrocie do piły zrobimy sobie grilla na miejscu??co wy na to ... jakies miejsce by sie znalazlo albo jesli macie jakies miejsce i sobie posiedziec jeszcze i zjescJest ktos za??
chętnie ale jak wrócimy z osieka to będzie taka godz że ci co maja małe dzieci raczej już nie pogrilują. mam na myśli buszmena i mnie. grila zabiorę ze sobą do osieka może gdfzieś tam albo po drodze coś zrobimy. zobaczy się co się urodzi. a jeżeli chodzi o mnie to ja wyjade rano i zajadę jeszcze do buszmena i od niego pojadę do osieka. przynajmniej tak planujemy
nio ja tez mam male dzieckoto sie zobaczy jak to wyjdzie o o ktorej wrocimy
![]()
buszmeno umow sie z nimi ja dojade i pytanko do wszytkich kto chce koszulke projekt jak wyzej pokazywalem z napisem team piła cena jest 22 zl za sztuke buszmeno ty chcesz polowke ona kosztuje 35 chodzi o ilosc i kolor i rozmiar kolory sa 3 bialy czerwony i czarny piszcie a ja sie dogadam z kolesiem jacki z gorzowa tez chca ? suchar michu ? michu raczej nie bo on woli poznaniakow
---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 20:53 ----------
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel..._gorzowie.html moze pojedziemy jak sie temat rozwinie
moznaby sie wybrac ale z czasem teraz ciezko bedzie...teraz w niedziele do Osieka za tydzien Tomek mowiles ze masz cos w koscielenastepny tydzien to 9 i planowalismy do tego olsztyna jechac pozniej ciezko przewidizec co i jak z czasem bedzie
![]()
tak chce polówke czerwoną xxl chyba oki chyba że większa nie znam rozmiarówki To o której sie umawiamy??? myśle że impuls i karsto wyjedziecie z piły razem jak zjedziecie z 10 i podjedziecie do mnie (jakieś 7km w plecy) nie zbiedniejecie a wystartowalibyśmy razem Radek juz u mnie będzie co do godziny to ustalcie jak komu pasuje mi obojętnie może być 13:00 u mnie może wcześniej pozdro!!!
dla upewnienia sia mowimy caly czas o 26 (niedziela) tak?? ciekawe tez czy pogoda dopisze bo z tego co widzialem to zapowiada sie kilka deszczowych dni :| A co do wyjazdu to dajcie tylko znac gdzie i o ktorej to sie zjawimy...
No wiesz Buszmeno 7 km to kawal drogi paliwo, amortyzacja, zuzycie opon, na takie koszta nas narazac![]()
Impuls daj znac o ktorej CI pasuje i gdzie podjechac to poprowadzisz bo pewnie znasz droge![]()
Na dobra sprawe to ja nawet nie pamietam gdzie jest Osiek... to trasa chyba na bydgoszcz cio??
A i apropo tego grilla na osiek cos zabieramy czy nie??I reflektowalby ktos na takiego integracyjnego grilla po osieku??czy to raczej innym razem![]()
Ostatnio edytowane przez karsto1982 ; 22-06-2011 o 22:56
narazie jezeli chodzi o gokardy to czekamy na slavola nawet 2 miechy narazie wyjazd dom osieka ja dojade ostatni buszmeno zajmuje sie organizacja wrazie pytan czy ustalen do niego zalezy jeszcze od pogody ale zakladamy ze bedzie ladnie
Jacki tez chca takie koszulki , biale z czerwonym napisem , 2 szt XXL i 2 sztuki L , kase Tomasz , albo zalozysz za nas , albo przesle Ci na konto , albo dostarcze osobiscie
pozdrawiam