Strona 96 z 250 PierwszyPierwszy ... 468687888990919293949596979899100101102103104105106146196 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 951 do 960 z 2493

Temat: Spotkanie w Pile???

Użytkownik Rowerzysta Avatar karsto1982
    Mieszka w
    Piła
    Auto
    Fiat Marea Weekend 2,0 20v

Domyślnie

buszmeno wspomnial o grillu... moze po wypadzie po powrocie do piły zrobimy sobie grilla na miejscu??co wy na to ... jakies miejsce by sie znalazlo albo jesli macie jakies miejsce i sobie posiedziec jeszcze i zjesc Jest ktos za??

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar michu35
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo

Domyślnie

Cytat Napisał karsto1982 Zobacz post
    buszmeno wspomnial o grillu... moze po wypadzie po powrocie do piły zrobimy sobie grilla na miejscu??co wy na to ... jakies miejsce by sie znalazlo albo jesli macie jakies miejsce i sobie posiedziec jeszcze i zjesc Jest ktos za??
    chętnie ale jak wrócimy z osieka to będzie taka godz że ci co maja małe dzieci raczej już nie pogrilują. mam na myśli buszmena i mnie. grila zabiorę ze sobą do osieka może gdfzieś tam albo po drodze coś zrobimy. zobaczy się co się urodzi. a jeżeli chodzi o mnie to ja wyjade rano i zajadę jeszcze do buszmena i od niego pojadę do osieka. przynajmniej tak planujemy

Mieszka w
    Piła
    Auto

Domyślnie

nio ja tez mam male dziecko to sie zobaczy jak to wyjdzie o o ktorej wrocimy

Użytkownik Znawca Avatar tomasz switala
    Mieszka w
    piła
    Auto
    alfa 156 2,4jtd

Domyślnie

buszmeno umow sie z nimi ja dojade i pytanko do wszytkich kto chce koszulke projekt jak wyzej pokazywalem z napisem team piła cena jest 22 zl za sztuke buszmeno ty chcesz polowke ona kosztuje 35 chodzi o ilosc i kolor i rozmiar kolory sa 3 bialy czerwony i czarny piszcie a ja sie dogadam z kolesiem jacki z gorzowa tez chca ? suchar michu ? michu raczej nie bo on woli poznaniakow

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 20:53 ----------

http://www.forum.alfaholicy.org/wiel..._gorzowie.html moze pojedziemy jak sie temat rozwinie

Mieszka w
    Piła
    Auto

Domyślnie

moznaby sie wybrac ale z czasem teraz ciezko bedzie...teraz w niedziele do Osieka za tydzien Tomek mowiles ze masz cos w kosciele nastepny tydzien to 9 i planowalismy do tego olsztyna jechac pozniej ciezko przewidizec co i jak z czasem bedzie

Użytkownik Embrion Avatar buszmeno
    Mieszka w
    Piła/Wysoka
    Auto
    156 1.9 jtd sw 00r.

Domyślnie

tak chce polówke czerwoną xxl chyba oki chyba że większa nie znam rozmiarówki To o której sie umawiamy??? myśle że impuls i karsto wyjedziecie z piły razem jak zjedziecie z 10 i podjedziecie do mnie (jakieś 7km w plecy) nie zbiedniejecie a wystartowalibyśmy razem Radek juz u mnie będzie co do godziny to ustalcie jak komu pasuje mi obojętnie może być 13:00 u mnie może wcześniej pozdro!!!

Mieszka w
    Piła
    Auto

Domyślnie

dla upewnienia sia mowimy caly czas o 26 (niedziela) tak?? ciekawe tez czy pogoda dopisze bo z tego co widzialem to zapowiada sie kilka deszczowych dni :| A co do wyjazdu to dajcie tylko znac gdzie i o ktorej to sie zjawimy...
    No wiesz Buszmeno 7 km to kawal drogi paliwo, amortyzacja, zuzycie opon, na takie koszta nas narazac
    Impuls daj znac o ktorej CI pasuje i gdzie podjechac to poprowadzisz bo pewnie znasz droge
    Na dobra sprawe to ja nawet nie pamietam gdzie jest Osiek... to trasa chyba na bydgoszcz cio??

A i apropo tego grilla na osiek cos zabieramy czy nie??I reflektowalby ktos na takiego integracyjnego grilla po osieku??czy to raczej innym razem
    Ostatnio edytowane przez karsto1982 ; 22-06-2011 o 22:56

Użytkownik Znawca Avatar tomasz switala
    Mieszka w
    piła
    Auto
    alfa 156 2,4jtd

Domyślnie

narazie jezeli chodzi o gokardy to czekamy na slavola nawet 2 miechy narazie wyjazd dom osieka ja dojade ostatni buszmeno zajmuje sie organizacja wrazie pytan czy ustalen do niego zalezy jeszcze od pogody ale zakladamy ze bedzie ladnie

jacek1968
    Gość

Domyślnie

Jacki tez chca takie koszulki , biale z czerwonym napisem , 2 szt XXL i 2 sztuki L , kase Tomasz , albo zalozysz za nas , albo przesle Ci na konto , albo dostarcze osobiscie

pozdrawiam

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar michu35
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo

Domyślnie

Cytat Napisał tomasz switala Zobacz post
    buszmeno umow sie z nimi ja dojade i pytanko do wszytkich kto chce koszulke projekt jak wyzej pokazywalem z napisem team piła cena jest 22 zl za sztuke buszmeno ty chcesz polowke ona kosztuje 35 chodzi o ilosc i kolor i rozmiar kolory sa 3 bialy czerwony i czarny piszcie a ja sie dogadam z kolesiem jacki z gorzowa tez chca ? suchar michu ? michu raczej nie bo on woli poznaniakow

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 20:53 ----------

http://www.forum.alfaholicy.org/wiel..._gorzowie.html moze pojedziemy jak sie temat rozwinie

Szanowny Panie Prezesie,

Z tego co pamiętam to miałem obiecaną taką koszulke gratis. Po imprezie grilowej nad jeziorkiem, a więc uprzejmie prosze o wybranie dla mnie godnego koloru oraz rozmiaru XXL

z poważaniem

kandydat na prezesa w sezonie 2012-2013
    Radosław Senger