Witajcie koledzy mam zamiar wymienić wszystkie filtry(poza olejowym) jakie tylko są w mojej belli, prosił bym o pomoc co do lokalizacji każdego filtra i oczywiście jaki się tam znajduje.
Witajcie koledzy mam zamiar wymienić wszystkie filtry(poza olejowym) jakie tylko są w mojej belli, prosił bym o pomoc co do lokalizacji każdego filtra i oczywiście jaki się tam znajduje.
wiec filtra paliwa się w ogole nie wymienia??? (oczywiście pomijając że z całą pompą) bardzo dziwne???
---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:41 ----------
nikt nie wymieniał filtrów i nikt nie wie gdzie one się znajdują, jutro jadę nią za granice i chciałbym je wymienić.
Nie my nie wymieniamy filtrów, bo po co? I tak się Alfa zepsuje i tak.
Przecież Bocian napisał Ci który gdzie się znajduje ale jak masz z tym problem to jedź do serwisu.
TSy nie miały filtra paliwa jako takiego, tylko siateczka na przepływie w pompie. I to jest niewymienne.
Za to były filtry w silnikach JTS i v6 i czasem się zdarza że poprzedni właściciel przeciął wężyki przy zbiorniku i zamontował osobny filtr.
filtra paliwa nie mazawsze na upartego możesz sobie dodatkowy zamontować filtr paliwa jak chcesz
![]()