Ja kupiłem pompę z Multipli ale jeszcze jej nie założyłem... Oznaczenie pompy to samo
Ja kupiłem pompę z Multipli ale jeszcze jej nie założyłem... Oznaczenie pompy to samo
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson
zarżniesz wtryskiwacze. TDI na pompowtryskach nie jest tak czuły na jakość paliwa, ale dl;a common raila to jest zabójstwo. Nie lepiej naprawić pompę niż stosować szamańskie praktyki? Takie to trochę polskie, np. zamiast naprawić albo wymienić chłodnicę wlewa się jakieś uszczelniacze albo wbija jajko, teraz zamiast naprawy pompy, zagęszczanie paliwa, żeby zwiększyć ciśnienie...
Bunga, bunga per tutti!
temat do zamknięcia
jak się nie mylę jest nawet temat o tym na forum ogólnym, pamiętam,że koledzy raczej nie mieli żadnych negatywnych skutków stosowania półsyntetycznego oleju do 2T, wręcz przeciwnie odnotowali: zmniejszenie zużycia paliwa, łatwiejszy rozruch oraz cichszą i gładszą pracę jednostki napędowejSwego czasu pamiętam,że nawet w MOTORZE przeczytałem o tym sposobie, na początku zrobiłem wielkie oczy, a teraz sam nad tym myślę;D
ja leje ten mixol i jak dla mnie to tylko mniej klekotaa tak bez zmian
![]()