Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 86

Temat: Roz... alfe

Hoster
    Gość

Domyślnie

podejrzewam ze tak, przy 180km/h nie zostalo by zbyt duzo z niego i z jego belli , a w gazecie na 100% bylby o nim artykul

Użytkownik Romeo Avatar malin2k5
    Mieszka w
    Połczyn-Zdrój
    Auto
    Giulietta QV Nero Etna, Alfa Romeo 156 SW '02 BLU VELA, 126p '78

Domyślnie

Na pewno najechał na kraweżnik przy 35km/h roz...bał zawias i koloryzuje teraz

Hoster
    Gość

Domyślnie

180km/h + kraweznik= kasta leci w powietrzu, zawieszenie zostaje

Użytkownik Znawca Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Fiat Tipo 2020 bianca

Domyślnie

Zastanawiam się nad jednym. Jakim cudem nie wiedziałeś, że niedługo ma być rondo. Jest tylko dwa powody: albo jechałeś pierwszy raz po tej drodze i nie patrzyłeś na znaki, bonie bło czasu. Albo zasnąłeś za kierownicą. Ewent trzecia przyczyna: chciałeś się zabić no więc nie wiem jak to było. Opowiedz nam. Szkoda auta. Ale nie przejmuj się opiniami tutaj. Musisz zwolnić o setkę i będzie git A tak na poważnie za szybko eździsz ;/ Ja raz w życiu jechałem 180 Alfą. Było szybko heh. Ale odpuściłęm po 3km. Normalnie to tak jeżdżę 90 - 100. Miasto; teren zabud. 50. Boję się prędkości mimo że mam ścigacza
    Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
    Mam chorobę zwaną ITALIA

tomek_murawski
    Gość

Domyślnie

Się podłączę i ja-info dla założyciela posta-chłopaku po jakiego grzyba założyłeś tego posta??? Uważasz, że będziemy bić Ci brava? Twoja bezmyślność chyba nie ma granic, oczywiście współczuję straty moralnej i finansowej aczkolwiek to głupota którą nie warto się chwalić. Jasne, że każdy z nas kierowców czasem popełnia błędy i daje się ponieść emocjom, ale wierz mi-nie jest to powód do dumy. Weź pod uwagę jakie mogłyby być skutki gdyby kto inny brał udział w kolizji i ucierpiał...

Na marginesie pozwolę przytoczyć sobie pewne zdarzenie którego byłem bezpośrednim obserwatorem czynnym. U mnie w mieście jest dość nietypowe duże rondo z kilkoma ulicami wlotowymi, przed każdym (wjazdem,zjazdem) jest znak informujący o tym, że podlega się ruchowi okrężnemu, a tu co? Jedzie na mnie gość busem (pod prąd) i puka się w głowę, znaczy daje mi do zrozumienia, że jestem idiotą i jadę pod prąd... Chyba w Polsce za dużo tych rąd...

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Kolaś
    Mieszka w
    OPOLE
    Auto
    Subaru Forester 2.5 230 KM

Domyślnie

Teraz siedzi i się smieje jaka dyskusję wywołał.

Użytkownik Fachowiec Avatar Cubus00
    Mieszka w
    Międzychód
    Auto
    byla Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999 jest 159 2,4

Domyślnie

ale jak mocna musiała byc skoro przy 180 silnik nie wszedł bo kabiny i jeszcze chodził ,cuda sie zdarzają, aale nie o to chodzi mozna sie rozpedzic ale trzeba wząsc poprawke na to,ze kiedys sie trzeba zatrzymac , a on jej nie wziąl
    Ostatnio edytowane przez Cubus00 ; 11-07-2011 o 18:42

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar komandos65
    Mieszka w
    Przemyśl
    Auto
    AR 155 2,5 TD VM31B Sportiva 1997 r. 125 KM/300 NM (Blu Armonico Metallic)

Domyślnie

Rozumiem naszego kolegę. Też kiedyś miałem taki przypadek z prędkością i to ponad 200km/h. Nie mam poduszek, ale na szczęście czujną żonę mam i w porę mnie obudziła, bo już byłem cały mokry - straszny sen! A nasz kolega chyba jeszcze w transie, za chwilę zejdzie na ziemię i ładnie przeprosi za wygłupy.
    https://www.przewodnikprzemysl.pl
    CX 0.29 ... i wszystko jasne!

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Brzesko
    Auto
    Alfa Romeo 159 Ti JTD Alfa Romeo GT 1.9 JTD

Domyślnie

http://www.youtube.com/watch?v=jqVWVBQcfew kolo mojej miejscowosci wydarzyło sie to w ubiegłym tygodniu szkoda bo dwie dziewczyny i mlode już + swiec panie nad nimi i tam żekomo bylo 160 km tyle zatrzymał licznik w merolu a panny jechały peugotem, obowiazuje tam 40 km/h malo tego sprawcy zwiali może to da wszystkim do myslenia że nie znasz dnia ani godziny....
    'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
    Jeremy Clarkson

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Kobylnica, Gniezno, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM Distinctive Premium Q-Tronic + wyścigowa terenówka czyli firmówka

Domyślnie

De..le ci którzy ścigają się w nocy po mieści z prędkością ponad 150km/h raz są na głównej i raz na podporządkowanej na skrzyżowaniu a prędkość ta sama a nie mówię nic o słabej widoczności że coś gówniarze na drogę wyrzucili np śmietnik lub karton. jak ktoś chce się zmierzyć na umiejętności to zapraszam na tor a jak na głupotę to już brak sił. pozdrawiam tych co się boją na torze pojawić i głupotę testują na drogach.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia