To ty masz lotkę? Bo ja myślałem ze masz ta wielka pletwę z sedana, weź ja zrób w czarnym carbonie dla kontrastu
To ty masz lotkę? Bo ja myślałem ze masz ta wielka pletwę z sedana, weź ja zrób w czarnym carbonie dla kontrastu
pogadaj z SEm z japspec
http://japspec.pl/
thx napewno sie z nimi skontaktuje
o co k'mon???
Pokrętła normalnie pracują? Nic nie obdziera?
Jest idealnie. Szkoda że nie zrobiłem zdjętego panelu zdjęć.
Pod pokrętłami jest wycięta folia więc miejsce styku pokręteł z panelem pozostało oryginalne.
Zastanawiałem się nad folią w kolorze carbon szampanowy CA-422 wtedy idealnie pasowałby pod oryginalny kolor panelu ale chciałem troszkę ożywić wnętrze grafitem.
Ciekawie wyszło też zestawienie tej folii z popielniczką oryginalną z alfy stylizowaną na carbon i czarnym radiem.
Była jeszcze opcja zespawania ramki radiowej (tej dokładki dedykowanej do alfy) z panelem tak aby okleić już w całości z panelem ale na razie zrobiłem tak i jak się sprawdzi to może kiedyś zmienię ale gdyby ktoś chciał oryginalne radio alfy wsadzić to wtedy już nie będzie opcji powrotu.
Przede wszystkim opalarka z dobrą regulacją temperatury i strasznie dużo cierpliwości. Jak widać z niektórych elementów trzeba było zrezygnować aby uniknąć zbyt dużych napięć folii. Koło radia nie jest całkiem wgłąb wklejone bo i tak zasłania to ramka na radio. No i ten schowek pod zapalniczką sobie odpuściłem bo lepiej wygląda w oryginalnym lakierze niż łączona folia i pozwala uniknąć napięć (w przyszłości nie powinno się odklejać). Ja miałem całkowicie odrapany panel koło radia i zegarów więc nie miałem nic do stracenia, spróbowałem okleić i się udało. Ale cierpliwości trzeba ogromnej.![]()