Chdzialbym wymienic Radyjko w mojej Belli.
Moje pytanko: Czy posiadajac pelne Bose i wymieniajac radio na niefabryczne (np. JVC) musze cos przerabiac ze tuba Aktywna ktora jest w zestawie grala???
Chdzialbym wymienic Radyjko w mojej Belli.
Moje pytanko: Czy posiadajac pelne Bose i wymieniajac radio na niefabryczne (np. JVC) musze cos przerabiac ze tuba Aktywna ktora jest w zestawie grala???
Ostatnio edytowane przez pabloilala ; 13-07-2011 o 21:40
Musisz kupic adapter BOSE
http://carhifi24.pl/katalog/375_adap...stem_bose.html
a ja nie mam BOSEale też zamierzam wymienić radyjko na Pionka Avic jakis model z gps i blue... w związku z tym pytam czy tez będe potrzebował adaptera??
PS i może ktos doradzi co zrobić żeby fajny basik uzyskać??
Nie wiem co to za model JVC ale ta firma nie ma zbyt dobrze grającego radia w swojej ofercie i jeśli bym zmieniał to na coś lepszego. To jest adapter do systemu bose a nie sterownik do radia nieseryjnego. Masz system bose i i oryginał radio bez sterowania z kierownicy?
---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:18 ----------
Jest dział na forum gdzie wszystko jest w tym temacie. Zresztą, jak zmienisz na wysoki nominał Pioneer'a z filtrami i dobrą korekcją to poczujesz różnicę.
Ten modela akurat daje radę ale to wyjątek spod tego logo i zapewne kosztował też nie mało. Raz piszesz, że Ci radio sterowania nie obsługuje a potem, że tak...? Adapter musi być.
Weź pod uwagę, ze wzmak BOSE ingeruje w dźwięk więc może być trudno to wysterować pod innym radiem i raczej w pełni możliwości tego JVC na tym nagłośnieniu nie wykorzystasz
Poprzednia seria SH też dawała radę, używki można dorwać za niewiele więcej niż seryjne radio, a jakościowo przepaść.
P.S Ten JVC na pewno nie ma możliwości podpięcia adaptera do sterowania z kierownicy? Bo wydaje mi się, ze ma...
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 13-07-2011 o 23:51
Ten model JVC ma wtyczkę do sterowania z kierownicy na 100%. Potrzebny jest do tego jednak następny adapter. Ja mam tak podłączonego mojego pioneer'a i działa sterowanie.