Witam
Jako że zmieniłem auto na piękną alfe czas przenieśc do niej klocki które mam aktualnie zamontowane w starym autku. Już myślałem że po 3 latach nagłaśnianu swoich aut w końcu odpuszcze ale jak usłyszałem to "granie" seri to po tygodniu wymiękłem. Do zamontowania mam radio clarion dxz 948 + zmieniarka , głośniki na przód Hertz Space k6L , wzmacniacz pioneer xm 924 i suba Hertz Mille 2500 ( sub najmniej istotna sprawa bo przód może wystarczy. Teraz kilka pytań. Czy na forum gdzieś znajde manuala jak rozebra tapicerke drzwi ( gdzie są śruby , zatrzaski itp. ) którędy puścic kable prądowe z komory silnika do wnętrza. Którym progiem prowadzic sygnał ( gdzie jest mniej kabliu od instalacji samochodu ). Mam też problem z odnalezieniem dystansów z MDF do 147 może gdzieś na forum ktoś ma. Czy po wyjęciu radia fabrycznego mam się spodziewac jakiś cudów czy jest normalna kostka ISO , czy radio trzeba wylogowywac z CAN'a żeby mi jakieś błędy nie wyskakiwały i co jeszcze powinienem wiedziec o tym aucie pod kątem montazu CA i nie chodzi mi o rady że mam wygłuszyc drzwi czy zrobic słupki pod tweetery czy załorzyc bezpiecznik na kablu bo to wiem raczej szukam rad ułatwiających mi montaż bo mam tylko jeden dzien w tygodniu żeby przy nim robic więc dobrze jak pójdzie z górki.
p.s to mniej ważne bo moge sam sobote sprawdzic ale czy pod fotelami kierowcy i pasazera jest dosc miejsca na nie wielki wzmak i zmieniarke ?
pozdrawiam