Cześć Wszystkim,ja mam dwie AR na klubowych ramkach,szczerzę zęby i macham do kierowców w Alfach ale jak dotąd nikt mi nie odpowiedział. Czasami wręcz mam wrażenie ,że ich spojrzenia są mało sympatyczne.![]()
Cześć Wszystkim,ja mam dwie AR na klubowych ramkach,szczerzę zęby i macham do kierowców w Alfach ale jak dotąd nikt mi nie odpowiedział. Czasami wręcz mam wrażenie ,że ich spojrzenia są mało sympatyczne.![]()
Drogie Panie i Panowie-w Gorzowie nie jest lepiej.Ja przestałem machać wszystkim mijanym alfinką,teraz robie inaczej.Pierwsze to lukam na ramki,jeżeli nie ma klubowych to wystarczy popatrzeć w oczy kierowcy.Fakt jest naprawdę mało czasu na pomachanie ale to działa.Prawdziwy Alfista ma to coś w "oczach".Pewnie się śmiejecie z tego co napisałem ale ile można oglądać na twarzy mijającego kierowcy zdziwienie lub jak ktoś puka mi do głowy a zdarzało się że nawet pokazywano wskazujący paluszek.
Spotkać na drodze Gtv w tych rejonach graniczy z cudem![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
A może jakiś mały spocik w rejonie? Jakaś woda lub polana i impreza gotowa. pogoda zaczyna się klarować. grilla można przepalić w dobrym towarzystwie. jakby nie patrzeć to w okolicach od zielonej do żar/iłowej (pozdro anioł) trochę klubowiczów lata. nawet 10 autek i bedzie miodzio.
pozdro
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.
Ja jestem za... następna niedziela (tj 31.07)?
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
No to teraz pojechałeś... Zapomniałem dodać, że na 99% w przyszłym tygodniu w sobotę szwagier robi 40 urodziny. A jeśli będzie tak jak zwykle, kiedy się spotykamy (a pewnie tak będzie) to do samochodu będę mógł wsiąść około wtorku![]()
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.
Ja pozdrawiam Alfy w Zielonej Górzeciemna 166 klubowe ramki, ale mało kto odpowiada. Pozdro na drodze
![]()
155 1.8 TS 16V - kręci wysoko
166 2.4 JTD 10V - moc turbo, 146ti 2.0 TS 16Vhttp://www.youtube.com/watch?v=gjSVk...feature=relmfu