a cena za nowe jest prawie taka sama jak nie większa, niż kwota za którą nabyłeś auto...
Ze 164 trudno się wyleczyć
i olej wymien . podobno zalal motodoctorem...
1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST
chwalić się można było wcześniej. Wiem, mówił mi, ale nie mówił, że rok temu wymieniał ;] osiągi super bo ma ok 6,5 do setki. ŁADNIE SIĘ ZBIERAŁA ;p I ten poprzedni właściciel robił w niej silnik jakieś 15kkm temu i wsadził nawet kute tłoki. widać, że doinwestowana, ale też sporo rzeczy nie jest sprawne.
Ale tej górnej nie wymienił.. pompa wspomagania, wahacze przód do wymiany, łączniki, rolki prowadzące pasek też muszę wymienić, akumulator, klima nie działa, elektryczne szyby z tyłu nie działają, podgrzewane fotele też nie...
Jak na razie to mogę powiedzieć, że też będę musiał sporo kasy w nią włożyć...
!!!!!!!!!!!!!!wczoraj w korku mi się zagrzała i panewa się przekręciła((( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz muszę kupe kasy wsadzić.
Liczyłem się z tym, że będę musiał wsadzić trochę czasu pieniędzy i serca, ale panewka mnie rozczrowała.
Jest kupę roboty, ale mam nadzieje że warto...
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:56 ----------
co do amortyzatorów, to nie są złe. jest sztywna i nie pływa.
o ja pierdziu :/
Były: AR 164 2.0V6 TB 1995, AR 164 Q4 1994...... jest BMW E38
za taką cenę można było spodziewać się skarbonki![]()
Dyny164 znasz się z poprzednim właścicielem??
dałem za nią 6,5 tysiąca. na taką za 15-20 mnie nie stać było ;] powoli doprowadze ją do porządku![]()
życzę sukcesów w doprowadzaniu do porządku![]()
no to sie najezdziles..... kurw..mac
1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST