Niezła myśl, jednak jak obszyć ten kawałek, gdzie jest śruba mocująca w górnej części?. Ja myślałem nad folią imitującą carbon![]()
Niezła myśl, jednak jak obszyć ten kawałek, gdzie jest śruba mocująca w górnej części?. Ja myślałem nad folią imitującą carbon![]()
O to jak obszyć to niech tapicer się martwi, mnie interesuje wynik
, powiem tylko że tanio może nie powiedział za tą usługę ale obiecał że będzie zrobione pierwsza klasa.
60 łotych za rączkę, skórę oglądałem i naprawdę ładniutka, może być w wersji matowej lub błyszczącej tak jak kierownica.
wstaw zdjęcia jak będziesz miał już z powrotem bo ja się zastanawiam czy malować na czarny mat. Jak ci ładnie to obszyje to może trzeba będzie pomyśleć nad takim rozwiązaniem. Malowanie nie powiem gorsze z uwagi na konieczność zdrapania tej dziwnie lepkiej gumowej substancji, którą pokryli te rączki
Odnawiam temat. Zdecydowałem się na zdemontowanie uchwytów, trochę pracy (papier ścierny i farba) ale o ile udało mi się odkręcić wszystkie śruby pokazane na zdjęciu to samych uchwytów wyjąć nie potrafie... Pomożecie?![]()
A ja znalazłem inny sposób, otóż mocnym rozpuszczalnikiem zmyłem tą gumę i mam święty spokój.
Tak...ale próbując rozpuszczalnikiem zmyć np panel sterowania szyb - pozbawisz go koloru i przetarcia będą "świecić" :-/ Ale fakt na rączki to działa.
Była AR 147 TS 1.6 105CV -2002r
Była AR 159 SW 1.9 JTDm 150CV - 2006/7
Jest Nissan Murano II 3.5L V6 258CV
Malowanie, zmywanie gumy - jak kto chce ale jak zdjąć te uchwyty żeby cokolwiek z nimi zrobić?