Myślę że tu ważniejszy jest nie różnica bo to może wynikać z egzemplarza ale z "rejtu" - stosunku mocy/momentu silnika do mocy/momentu na kołach.
Myślę że tu ważniejszy jest nie różnica bo to może wynikać z egzemplarza ale z "rejtu" - stosunku mocy/momentu silnika do mocy/momentu na kołach.
Ponieważ dalej nie znalazłem idealnego egzemplarza planuję w przyszłym tygodniu wylot na poszukiwania w okolicach niemiec, belgii i holandii.
Byłbym wdzieczny gdyby ktoś napisał co powinien kupujący dostać razem z nią bo czytając różne posty widac np. że nie każdy ma kody do ICSa, wiec Alfa romeo 166 plus:
1. Książka serwisowa
2. Karta kodów do ICS
3. Karta z korem do kluczyka - imobiliser
4. Instrukcja obsługi
5. Płytki za mapami do nawigacji
6. Koło zapasowe
7. Trójkąt ostrzegawczy
8. Drugi komplet klóczyków
Na razie nic mi wiecej nie przychodzi do głowy wiec jak ktos ma jakiś pomysł to dopisujcie, bo wiecie lepiej macie alfy, ja jeszcze nie![]()
na zachodzie 166tki sa nawet sporo drozsze od tych z polski...Napisał Techno
ale mniej ... hmm "zużyte"
9. kluczyk do centralki alarmu (chyba są dwa w komplecie),Napisał Techno
10. Ja mam jeszcze oddzielną kartę kodową do nawigacji, nie mam pojęcia kiedy należy jej użyć,
11. Jeśli auto ma wbudowany telefon to dużą kartę (format kredytowej), do której włożysz SIM'a i to wszystko do szczeliny w ICS'ie.
Pełnowymiarowe koło lub koło dojazdowe to o ile pamiętam opcja (chyba zależy od rynku), zamiast tego może być zestaw naprawczy od nowości.
Co do instrukcji obsługi to składa się z trzech książek: instrukcji właściwej, instrukcji ICS'a i jeszcze jakiejś trzeciej książeczki.
Czyli coś w rodzaju adapterea do małej karty SIM jeśli np. wyciągnął bym ją z telefonu ?Napisał Dawid166
Dokładnie tak by to można nazwać. Wydaje mi się, że można to zastąpić wytłoczką z której wyjmuje się zwykle nowe karty sim (i taśmą klejącą do wklejenia tej małej karty z powrotem, sic), ale głowy nie dam.
Można tak! Sam tak robie.Napisał Dawid166
Alfa 33 Permanent 4
Alfa 166 2,4 Jtd ---- Była
Alfa 33 1,4 imola ---- Była
Alfa 156 Sport Wagon 1,9 16v Jtdm
http://www.otomoto.pl/index.php?sect...6997.....WITAM I PYTAM CO O niej SĄDZICIE???? pozdro 8)
czy widział ktoś z Was tą Alfe?
http://www.allegro.pl/item337581639_...vi_bi_xen.html