po 1 to panel klimatyzacji, a więc najpierw wyciągamy radyjko ,to te 4 dziury, po dwie z boków, wkładasz specjalny przyrząd albo dwa druciki , i radyjko wychodzi, odpinasz, zapamiętujesz jak zapięte było, i odkręcasz panel z schowkiem na karty i na na poje, później bd widział śrubki z panelu z klimy
powiedz mi jeszcze, jeżeli nie mogę wyciągnąć radia, z jednej strony puszcza, a z drugiej trzyma i nie mogę nic zrobić. Czy od strony górnego nawiewu jestem w stanie dojść do radia, czy może jakiś inny sposób zastosować?
hm, od nawiewu, nie wiem... nie sprawdzałem, ale jak jedna strona idzie, to druga tez musi, najlepiej pokombinuj, np jak jedna pusci, to wsadź druty w drugą strone i wciskaj druty i "wyszarpnij" radio, nie dosadnie, ale troche siły użyj, czasami sie zaczepiają kable i nie idzie wyciągnąć
u mnie np gory lewy zaczep jest tak wygiety ze kluczyk w dziurce nawet go nie dotyka. moja technika? wyjac prawa strone a lewa wyjmuje za pomoca srubokreta. delikatnie by nie uszkodzic nic ale wystarczajaco mocno by wyskoczylo z zaczepu
Dzięki Panowie
Pomogły nity trójki i trochę kombinacji alpejskich.
Wszystko już zrobione.