No ekipa z "Czerwonego Barona" 155V6 dała radę. Tak na mnie narzekaliście a mieliśmy ponoć wysokie, 4 miejsce w rajdzieA co się działo po drodze to trzeba by mieć kamerę na pokładzie, dawno się tak nie uśmiałem
![]()
No ekipa z "Czerwonego Barona" 155V6 dała radę. Tak na mnie narzekaliście a mieliśmy ponoć wysokie, 4 miejsce w rajdzieA co się działo po drodze to trzeba by mieć kamerę na pokładzie, dawno się tak nie uśmiałem
![]()
Wielkie podziekowania dla organizatorów,ze zdołali to wszystko ogarnac na wysokim poziomieco prawda byłam pierwszy raz na ogólnopolskim,ale juz wiem ze nie ostatni...
) osrodek super,atmosfera jeszcze lepsza
) i mam za soba pierwszy raz na torze
) i mam nadzieje ze to nie o nas pisza jako o wpychajacych sie w kolejke ale niestety moja GTA dzieliłam na dwie osoby,co było widac bo miałam wykupione dwa numery startowe plus dzielenie z prawie gta-dieslem
)) i jakos to trzeba było pogodzic...zeby wyrobic te 5 kółek i nie zajechac auta..;P
i oczywiscie domek nr 23 - nastepny raz taka ekipą)))
Ostatnio edytowane przez Lola_GTA ; 17-08-2011 o 22:44
Witajcie
Po raz pierwszy mieliśmy okazję uczestniczyć na zlocie wrażenia niesamowite aż ciężko opisać je w słowach.
Pozdrowienia dla piotrixa i majkelaza profesjonalną organizację zlotu jestem pełna podziwu. Pozdrawiam również wszystkich tegorocznych zlotowiczów tych obecnych i tych z którymi po raz pierwszy spotkam się za rok.
To dobrze że nie chciałeś w mojej julce hamulców testować![]()
---------- Post added at 07:29 ---------- Previous post was at 07:28 ----------
Następnym razem może wezmę moją 145 i jak organizatorzyzorganizują tor to i ja troszkę poszaleję mimo że nie za bardzo jest czym
![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Napewno będe miała to na uwadzeObiecuję, że jesteś pierwszy
![]()