tak, w dodatku nie dość brudu w aucie to do tego ta żółta puszka i brzydki lewarek, o progu nie wspominam ;p
Mniejsza o większość, (też mi się nie podobają) co z tymi dziurami? Znalazłam tylko te nakładki o których pisałam wcześniej ( GT albo 159), tych do TI nigdzie nie mogę namierzyć. To chyba lepeij ( łatwiej) zobić mi dwie dziury na środku, niż cztery na rogach, hm? I czym ja to moge nawiercić? Mam na stanie wkrętarkę akumulatorową, da sobie z tym radę czy pożyczać coś mocniejszego?
Ja bym brał raczej coś ze Sparco, ta firma to klasa sama dla siebie.
powinno dać rade wkrętarką...zależy od wkrętarki ale raczej pedały nie są zbyt twarde więc powinno pójść. Nie masz nikogo kto może Ci pomóc?!zdziwiony jestem w ogóle że żaden z forumowiczów mieszkających blisko jeszcze nie pospieszył z chęcią pomocy...hehm
![]()
Musisz miec udarową wiertarke bo te pedały z żelbetu sąTo był żart
A tak serio to jak już kupisz te nakładki to zabierz je do sklepu poproś pana aby dobrał Ci średnice wiertła do otworu w pedale. Później przymierz nakładke na pedał zaznacz w których miejscach masz wiercić i tyle
Dasz sobie rade!
Dzielna jestem, będzie dobrze!W tym miesiącu sobie już odpuszczę. Budżet na Alfa poszedł już na wydech, ale po 10-tym...
Dziękuje Panowie![]()
pochwal sie na jaki wydech![]()
Ulter, dedykowany do mojego Alfa. Dziś przyszedł, może jutro uda mi się umowić na "instalacje"
Ale, ale... Panowie co z podstopnicą? Wkręty, czy jak?
wybierz lepiej proexa , mam dość długo i nie widać śladu zużycia a dźwięk stabilnie trzyma po ułożeniu