Czy ktos zetknal sie z podobnym problemem? Nie dziala silownik zamka tej klapki, a zaraz zaswieci sie rezerwa.
Gdzie szukac bezpiecznika tego ukladu?
Czy ktos zetknal sie z podobnym problemem? Nie dziala silownik zamka tej klapki, a zaraz zaswieci sie rezerwa.
Gdzie szukac bezpiecznika tego ukladu?
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor
w 147 jest siłownik ? nie linka zwykła bez bajerów ?
o ile sprawa tyczy 147 - bo w prefiksie wpisane 147 a u Ciebie w profilu jest GT
Ostatnio edytowane przez bocian ; 10-04-2010 o 10:34
Kurcze a ja mam na palec otwieranie.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Ja mam także rozwiązanie AOSS - "A otwórz "se" sam![]()
czy klapka w AR 147 2002r powina sie zamykac razem z centralnym?????
Co wy gadacie. W 147 jest zwykły korek na kluczyk, a klapkę trzeba sobie otworzyć ręką. W Alfie GT jest zupełnie inaczej (na przycisk).
Nic nie gadamy pytamy czy jest ok !!!
Podepnę sie pod temat. Czy wszystkie Alfy 147 miały zamykanie korka wlewu paliwa na kluczyk. U brata w 147 nie działa zamek. Czyli nie da się zablokować korka kluczem. Czy do wlewu jest ten sam kluczyk co do stacyjki. On ma scyzoryk czyli taki sam jak ja w 156 FL.
Czy mógłbym kupić taki korek.http://allegro.pl/korek-wlewu-paliwa...781620505.html, czy wtedy jest poprostu dodaktowy kluczyk?
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
jak kupi korek z aukcji powyżej to w zestawie ma dwa kluczyki do tego korka, oryginalnie korek otwiera sie kluczykiem ze stacyjki, a klapke we wszystkich 147 otwiera sie pallcem