Wczoraj oglądałem powtórkę programu "wheeler dealers" gdzie odnawiali Fiata 500, po malowaniu nakleili na niego pasek przez cala długość auta symbolizujący włoską flagę
Wtedy zapaliła mi się lampka w głowie żeby coś takiego zrobić u siebieżeby trochę wyróżnić swoja AR na tle innych
To tyle jeżeli chodzi o wstęp, czas na konkrety![]()
Orientuje się ktoś ile takie coś może kosztować?
Zamieszam zdjęcie podglądowe
![]()
Ostatnio edytowane przez Pfourul ; 27-08-2011 o 16:08
Masz ładne autko,a wydaje mi się że to mogło by pogorszyć jej wizerunek! Ale oczywiście to moja ocena i nie koniecznie obiektywna...![]()
...samochód to najbardziej zbliżona do żywej istoty rzecz, jaką potrafi stworzyć człowiek...
Witam, P4.
Nie nieszcz wizerunku tej v6 w ten sposób.
Jak już chcesz koniecznie jakiś włoski akcent, to proponuję pasek na górną krawędz przedniej szyby w kolorach włoskiej flagi. Na nie których samochodach wygląda to fantastycznie.
Pozdrawiam
moze wygladac ciekawie, aczkolwiek myslalem ze bedzie to black-look
ja ostatnio oklejalem uchwyty w 147 folia carbon i wyglada duzo lepiej. Przed oklejaniem starlem z nich to pokrycie "gumowe". Usunalem ja rowniez z panelu sterowania szybami i lusterkami. Zostaly jeszcze górne nawiewy na desce.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
masz jakies fotki tych uchwytów teraz ?
Zrobie jutro i wstawie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
kumpel w 146 zrobil sobie dach "po wlosku" i fajnie to wyglada ;]
co prawda sprzedal ja ale nadal jest na forum(on i alfa z nowym wlascicielem)
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P