Pogoda Usłuchala i spot się odbył.
Pogoda Usłuchala i spot się odbył.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
To macie zdecydowanie lepiej bo w Opolu napitala cały dzień na ani minute nie przestało.
U mnie przestalo padac ~18:30.Moze nastepnym razem pogoda dopisze. Np za tydzien.
spot w mocno kameralnym gronie, mam nadzieje ze nastepnym razem wiecej sie nas zjedzie![]()
Jestem nietolerancyjny, prosze więc o wyrozumiałość
Ja bym był ale tak lało że dziękuje będzie ciepło może za tydzien zrobi sie grila ja wędke zarzucemożna posiedzieć a co to za przyjemność w taką pogode miejscówka jest fajna a nie pod milenijnym czy na parkingu proponuje pdtrzymywać tema.
Hej,
tak już od jakiegoś czasu chodzi mi pogłowie zorganizowanie jakiegos lokalnego zlociku w Oławie i/lub Jelczu, coś w formie zimowego jaki był w Bystrzycy, ale jestem napływowy i nie bardzo wiem co najbliższ okolica ma do zoferowania tzn, coś ciekawego do obejrzenia. Może macie jakieś pomysły no i moze podrzucilibyście kogoś z miasta kto byłby zaiteresowany chociaż drobną współpracą tzn jakis plakacik, drobne coś tam. W glowie mma już ogólny zarys ale fajnie jak podrzucicie jakieś pomysły.
Marzenie - > Quattroporte, ale powolutku .....
Mysle ze jak pogoda dopisze to nawet na samo ognicho byloby duzo chetnych. W okolicach olawy i jelcza jest sporo fajnych lasow z polankami. Bylo by fajnie.
Bardziej myslałem o czyms z wieczorną imprezką prawie do białego rana. No cóż zbieram i układam w jakis niecny planmysle, ze cos urodze w przyszłym tygodniu.
Tak mnie wzięło bo nie mogłem pojechać do Biłgoraju na zlot![]()
Marzenie - > Quattroporte, ale powolutku .....
To git. Czekamy co wymodzisz![]()
Witam Oławian i ludzi z okolicy
Jako świeży alfaholik chętnie załapię się na jakiegoś spota czy podobny event.
Pozdrawiam