Chyba że:
![]()
Chyba że:
![]()
mi się pierwszy pomysł zajee... podoba choć zwolennikiem naklejania nie jestem![]()
Ze 164 trudno się wyleczyć
Jak będę mieć do wymiany opony, to wtedy kupie jakieś 17", a tak to mi szkoda wyrzucać dobrych opon.
(poza tym lubię swoje 15, przynajmniej nie muszę "uważać" na dziury
)
Tylko jest to trochę trudne do ogarnięciabo z tylu flaga będzie czerwono-biało-zielona, chyba żeby zrobić ją z przodu czerowono-biało-zielona i wtedy w lusterku będzie poprawie, ale znowu jak się spoglądnie na nią normalnie to ktoś pomyśli że jakiś debil nie wie jak wygląda flaga włoska
)
Ostatnio edytowane przez Pfourul ; 28-08-2011 o 21:49
Koszt takiego oklejenia to jakies 300-400 zł. Duzo z tym zabawy zeby to prosto i ladnie przykleic.
To chyba jednak zrobię sobie flagę włoska na scudetto![]()
100 pomysłów na sekundę.
Co do mojego oklejania uchwytów folią carbon wygląda to tak:
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ja wczoraj tak okleiłem moją 147(pasek o wymiarach 111x3cm w górnej części szyby przedniej):
Podobna naklejka znajduje się w katalogu akcesoriów do Alfy MiTo.
teraz: '17 AR Giulia 2.0 TB Multiair Business, Rosso Alfa
kiedyś:'07 AR Spider 2.4 JTDm 20v Exclusive, Nero Carbonio'93 AR 33 1.7 IE 8v, Blu Spazio metalic'06 AR 159 1.9 JTDm 16v Progression, Nero Oceano
'04 AR 147 1.6 TS 16v Distinctive, Nero Metallico'98 AR 156 1.9 JTD 8v Progression, Grigio Chiaro metalic
Ja ostatnio oklejałem elementy w GT folią carbonową. Niebawem dodam zdjęcia efektówPonad to ostatnio modne się zrobiło oklejanie elementów samochodu tzw sticker's bomb. Ale to bardziej w sumie pasuje do rast stylu, ewentualnie do JDMu.