No i mój przyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytaniaspaliłem sprzęgło jeśli uda mi sie wymienić do niedzieli to się pojawię chyba, że ktoś ma sprzęgło do boxera 1,6 i leży mu niepotrzebne to odkupię bo nie umiem dostać!!!!
No i mój przyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytaniaspaliłem sprzęgło jeśli uda mi sie wymienić do niedzieli to się pojawię chyba, że ktoś ma sprzęgło do boxera 1,6 i leży mu niepotrzebne to odkupię bo nie umiem dostać!!!!
Oj niedobrze, szkoda by było jednego alfomaniaka mniej na zlocieale bracie wiem co czujesz, bo ja przeżywałam to samo jak nie mogłam dostać kompletnej głowicy z wałkami a wtedy był jakoś orszak weselny u Piotrasa a tu bez auta byłam. Normalnie bez kija nie podchodź
Ale już jest ok, życze owocnego poszukiwania sprzęgła i trzymamy za Ciebie kciuki abyś wpadł na zlota
Pozdr.
---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:01 ----------
A co do planu zlotu to gdzie będziemy jechać na tego grilla? Żeby czasem straż "wiejska" nie przyjechała ze cos robimy w niedozwolonym miejscuHihihh
sylvek1979 z tego co słyszałem to brooklyn10 ma dostęp do takich części. Jutro się go zapytam czy może coś załatwić.
spoko ludki sprzęgło już kupione jutro o 15 odbieram i choćby do rana leżeć pod autem to na zlocik muszę mieć autko gotowe a na dodatek już śmigam na ramkach klubowych![]()
Ja jestem za grillem i bilardem. Może grilla można zrobić tam na paprocanach gdzie ostatnio byliśmy ?
Lista na dzień dzisiejszy:
LISTA:
1. Sickboy - sobota/niedziela
2.Preston - niedziela
3.Joker-Sobota/Niedziela
4. Mark-Sobota/ Niedziela
5. Lesio80 - Sobota6. Monia147 sobota/niedziela z tym że bardziej chyba niedziela
7. seban - sobota/niedziela
8. wojtas_aw sobota/niedziela
9. Tigerseye - sobota/niedziela
10. Mikołaj - niedziela
11. R.Y.D.Z.U - niedziela
12. sylvek1979 - sobota/niedziela
13.RALFTYCHY-niedziela14. Bartolom16. Joker ( brat ) - niedziela
15. teiras - niedziela
17.Shrek1989 - niedziela
Mark ja na 50% drugi dzień próbuje skrzynie wyciągnąć, wszystko mam odkręcone nowe sprzęgiełko już czeka rozdzieliłem skrzynie od silnika na jakieś & cm i dalej nawet drgnie już włosy z głowy wyrywam bo chce na jutro mieć auto sprawne, a ona siedzi jakby była zaspawana jak się zdenerwuję to sanki dzisiaj odkręcę![]()
Lista na dzień dzisiejszy:
LISTA:
1. Sickboy - sobota/niedziela
2.Preston - niedziela
3.Joker-Sobota/Niedziela
4. Mark-Sobota/ Niedziela
5. Lesio80 - Sobota6. Monia147 sobota/niedziela z tym że bardziej chyba niedziela7. seban - sobota/niedziela
8. wojtas_aw sobota/niedziela
9. Tigerseye - sobota/niedziela
10. Mikołaj - niedziela
11. R.Y.D.Z.U - niedziela
12. sylvek1979 - sobota/niedziela
13.RALFTYCHY-niedziela14. Bartolom16. Joker ( brat ) - niedziela
15. teiras - niedziela
17.Shrek1989 - niedziela18. alfadrian + dziewczynai brat - niedziela
Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...#ixzz1WsiVsQ00
i panowie mam sprawe do was bede potrzebowal pomocy przy moim aucie zapraszam do tematu
-> klik http://www.forum.alfaholicy.org/156/57368-kolejny_problem_z_moca_z_komputerem.html#post65046 5
bede wam bardzo wdzieczny jak troche pomozecie mi bo ja nie ogarniam w ogole jeszcze alfy.
Ostatnio edytowane przez alfadrian ; 03-09-2011 o 11:01