tak wam szkoda zarowek, benzyny czy wlacznika swiatel, bo nie rozumiem pomyslu zakladania takich wynalazkow, a do tego jak jest piekny sloneczny dzien, to te swiatelka bardzo slabo widac...
Śmiesznie wyglądają auta z tymi glizdami świecącymi. Niemcwagony w tym dominują: Osobiscie wole jak jest w oryginale. Nie mowie tylko o alfach. Może spróbuj ledy w przeciwmgłowych zamontowac.
Są zestawy które można zamontować w miejsce przeciwmgielnych...
Nie głupi pomysł, może ktoś podesłać link z takim zestawem pasującym do 145? Rozumiem, że wtedy nici z przeciwmgłowych?
Może nie koniecznie miałem takie jak ze zdjęcia ale miałem takie zwykłe jakieś tam za 30zł i świeciły świeciły aż zalała je woda mimo że były uszczelnione przeze mnie. Były dokładnie w tym miejscu w którym pokazał kolega miałem założone ale jakoś tak wywaliłem to. Jak kolega chce to zobaczyć jak wyglądało to na polskiej jeździe chyba wrzuciłem jakieś zdjęcie tego ale kijowo to wyglądało dlatego wywaliłem zresztą i tak jeżdżę cały czas na światłachznajdzie mnie kolega po nicku z formu na pj jakby co
zresztą na awatarze też widać obok postu![]()