wiem ze bylo juz mase na ten temat dlatego jesli admin uzna niech usunie temat ale postanowilem napisac bo ostatnio z glupoty szukalem kumplowi czesci do astry i tak jak juz siedzialem na stronie intercarsu i arwitu to sobie postanowilem troszke pogrzebac w czesciach naszego blizniaczego klekota.
Jak wiadomo z termostatem do 16v sa problemy z dostepnoscia, pozostaje chyba wylacznie dosc drogi behr, bo vervet ponoc kiepski a innych zamiennikow brak.
I tak oto w 1,9 CDTI znajduje termostaty i jesli chodzi o intercars to jest vernet ale takze firmy wahler ktora praktycznie jest dostawca na pierwszy montaz chyba do wiekszosci marek niemieckich i co wazne jest made in germanya takze kosztuje 230 a nie 350zl tak jak behr.
Jeszcze ciekawiej jest w sklepie arwit gdzie wybor mozna powiedziec jest ogromny: jest vernet, behr, facet, valeo, gates, wahler nie ma tylko niestety podanych cen sa na zapytanie mailowe
http://www.arwit.pl/TDKatalog3.aspx?...100094,0100095
teraz sedno sprawy: ja mam juz u siebie wymieniony, ale pisze bo moze sie komus przyda, czy jest w stanie ktos stwierdzic czy bedzie on pasowal bez problemu do jtd? Bo wyglad jest identyczny ale moze jest jakies ale?
w zakladce w pojazdach przy wahlerze mozna zobaczyc ze wystepuje w 159, Cromie i g.punto wiec moze do 156 tez podejdzie?