jesteś okrutna![]()
![]()
tylko nie mów mi że jeszcze Ty sprzedasz Alfe
bo zostanę tylko z Tomkiem chociaż on na pewno Włoszki nie sprzeda
![]()
jak by Tomek sprzedał Alfe to to byłby koniec świata...
jesteś okrutna![]()
![]()
tylko nie mów mi że jeszcze Ty sprzedasz Alfe
bo zostanę tylko z Tomkiem chociaż on na pewno Włoszki nie sprzeda
![]()
jak by Tomek sprzedał Alfe to to byłby koniec świata...
Szczera prawda, żadne okrucieństwo... Nie sprzedam póki nie będę mogła zmienić na lepszą, czyli jeszcze trochę. Ale całkiem się nie pozbędę - o to możesz być spokojny![]()
No, ja oczywiscie potwierdzamJa nawet nie moglbym zmienic na inna niz Rosso, a co dopiero na inny woz
![]()
To co Krystian nie ma Alfy? Piotrek też? Z DDZ kojarzyłem chyba z 5 osób z Alfami + 2 z DSW + ktoś, np ja z Wrocławia i juz można się spotkać i korzystac póki słońce jeszcze jest.
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Witam , Witam,
Moja Alfa spokojnie sobie stoi w garażu. Wczoraj rozmawiałem z Krystianem, on nadal ma swoją Alfę.
Na nasze autka przymieżał się 1 gościu, ale straszny jakiś marudny jest . Wiem , że Mateusz zamienił alfę na RX7. Moja nadal jest do przejęcia w dobre ręce, ale nie ma pośpiechu .
Pozdrawiam
Piotrek nie rx7 tylko rx8..to primoa secundo nie znaczy to, że nie chcę sie spotkac ze starymi znajomymi, w zasadzie z krystianem piotrkiem pawłem i rafałem się czesto widujemy
dodam, że nie mam alfy bo na brere mnie nie stac NARAZIE
a coś w garazu stać musi!!
a dlaczego nie 159?? bo nie znalazłem odpowiedniej...cóż..
Noo bujam jeszcze. Były już poważne przymiarki do 159 TBi w sedanie, no ale skończyło się na jeździe próbnej i nie ukrywam, że zawiodłem się. Tyle szumu o moment obrotowy przy 1400obr, a fakt jest taki, że jedzie się tym jak biturbo z niesprawną większą turbiną - czyli śmietnisko! Cóż - szukam 2,4 Q4.
matber1 - to to to czerwone to Twoje?![]()