lista
cima&paula
Reina
1990mb
Pisiordini
siwulec82
lista
cima&paula
Reina
1990mb
Pisiordini
siwulec82
było by git![]()
Więc czekamy do jutra i na więcej zapisów![]()
jak bedzie juz dokladnie wiadomo co to ma byc - moge postarac sie cos skleic... troche w psie juz siedzialem. Ale w tym tygodniu kiepsko z czasem. Moze w weekend bym cos zrobil. Potrzebowalbym tylko info co dokladniej mialoby sie na logo znajdowac.
Aha.. ja bym w ogole myslal o jak już wersji czarnej lub bialej naklejki i jakiś napis. Nie wiem czy robienie samego poznania to dobry pomysl. Czy nie lepiej byłoby dać np:
Alfaholicy grupa WLKP
Alfaholicy grupa Wielkopolska
To ładnie wkomponować w logo i pod spodem ewentualnie malymi literami nick. Obawiam sie ze sama flaga - jezeli nie bedzie odpowiednio przycieta/przystosowana pod auto, moze po prostu zle wygladac. Imo musi to byc cos neutralnego.
tak na szybko i bardzo prosto:
wg mnie możnaby również smialo zrobic alfaholicy.org, staralbym sie jednak uniknac kolorowania tego, ale jak bedziecie mieli gotowy pomysl to moge smialo zrobic bardziej 'na wypasie'. Obramowanie nicku dalem tylko i wylacznie po to by bylo je widac. Normalnie byloby bez.
Ostatnio edytowane przez bsq ; 19-09-2011 o 23:44
nie wiem co sądzicie o pomyśle bsq osobiście nie podchodzi mi wielkopolska mogłoby być alkoholicy grupa poznań. bsq złe nas zrozumiałeś nie ma być flagi tylko napis alfaholicy poznań nick napis w kolorze barw włoch i pomyślałem zeby w rogu napisuu wstawic logo forum
---------- Post added at 07:09 ---------- Previous post was at 07:05 ----------
a to jest wiadomość od kolegi _tomek_ "jezeli ma to bys trójkolorowa czcionka, to niestety nie, nie drukuje bo blaknie a 2 nie wiem czy to byloby czytelne
jezeli miał by to być napis bo sa akurat 3 slowa zielony bialy czaerwony to nie ma problemu
koszt bylby ok 5 zl za sztuke" trochę z tym wyblaknięciem nie wierze bo zamiast kupować logo na maskę zakupiłem alternatywę w postaci naklejki na logo wyblaknięte i już pól rok tak mam i nic nie wyblakło
---------- Post added at 07:10 ---------- Previous post was at 07:09 ----------
będę popołudniu..
Dokładnie, alfaholicy POZNAŃ nick
i będzie gitara
tez mi sie wydaje ze poznań bedzie ok, wkoncu stolica wielkopolski i jako duze miasto moze skupiac posiadaczy alf nawet z okolicznych mniejszych miejscowosci. A z tym kolorem to juz sam nie wiem.
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
Vox populi... Idea bardzo fajna. Osobiście mi najbardziej podoba sie pomysł z włoska flagą na lusterku. Napis na masce nie do końca...
Niestety mam kocioł w pracy i nie dam rady na teraz przygotować projektu. Może popołudniu mi się uda![]()