Witam wszystkich Alfoholików !!!
Po kilku próbach rejestracji telefonu poddałem się , gdyż man wersję belgijską, a języka tego nie znam i tu moje pytanie :
czy jest możliwość zdobycia menu do Blue&Me w języku polskim?
pozdrawiam
Witam wszystkich Alfoholików !!!
Po kilku próbach rejestracji telefonu poddałem się , gdyż man wersję belgijską, a języka tego nie znam i tu moje pytanie :
czy jest możliwość zdobycia menu do Blue&Me w języku polskim?
pozdrawiam
Przecież zmień sobie w opcjach. Czy chodzi Ci o lektora ? Też można wgrać z pena. Języki są na sieci.
Chodzi mi o lektora, gdyż aby wyświetlił się PIN potrzebna jest pogadanka z lektorem w języku belgijskim, a z tym problem.Proszę o dokładniejszą informację skąd ściągnąć w sieci i jak wprowadzić zmiany. Czy nie mając doświadczenia w tej kwestii próbować samemu czy szukać fachowca?
pozdr.
Żadnego fachowca nie potrzebujesz. Wgrasz plik językowy na pena, podłączysz i wgra Ci się język. I z tego co pamiętam to PIN się nie wyświetla ale jest wymawiany ale mogę się co do tej kwestii mylić. Zdaje mi się, że tu na forum były już podobne tematy i linki do interesujących Cię plików. Szukałeś ?
Nie szukałem, jestem nowy na forum i poruszam się dość niepewnie, ale szybko się uczę
Już znalazłem, ale czytam tak trochę bez zrozumienia i chyba dam sobie spokój.
Dzięki za pomoc!
Ostatnio edytowane przez BORYS69 ; 09-09-2011 o 20:27
No co Ty, nie będziesz zmieniał tego języka w końcu ?
Gdzie znajdę w sieci język polski żeby wgrać przez pendrive ?
Na przykład tutaj.
Dzięki za pomocWgrałem już język polski do samochodu
Problemem na początku był pendrive 8GB ponieważ wyskakiwał błąd. Zmieniłem na 2GB i bez problemu się wszystko wgrało. Teraz poszukuję instrukcji obsługi. Niestety ale nie mogę pobrać z tego linku. Jest napisane, że muszę być zalogowany... gdzie jest opcja logowania?
http://www.alfaholicy.org/pobierz/instrukcje-obslugi/Instrukcja-obs%C5%82ugi-Alfa-Romeo-159-Blue-and-Me-2007-03/
Tutaj masz wszystko: http://aftersales.fiat.com/ELUM/main...giaID=&annoID=