Może mi ktoś wytłumaczyć na czym polegała opcja 833 - Przystosowanie do montażu telefonu komórkowego?
Okazuje się że moja bella miała to zamówione w salonie a ja nie wiem jak to znaleźć/ugryźć
Może mi ktoś wytłumaczyć na czym polegała opcja 833 - Przystosowanie do montażu telefonu komórkowego?
Okazuje się że moja bella miała to zamówione w salonie a ja nie wiem jak to znaleźć/ugryźć
Doczytałem że składało się to między innymi z krótkiej anteny z podstawą w tylnej części dachu wraz z poprowadzonymi przewodami (chyba podwójne FM i GSM) do tyłu radia.
Ma ktoś jakiś pomysł?
Ja u siebie miałem na ten przykład zestaw głośnomówiący w postaci dodatkowego głośnika pod fotelem i mikrofonu koło lusterka. Antena na tylnej szybie nie na dachu i przewód wychodzący z tunelu środkowego po stronie pasażera z wtyczką jak do telefonu. Jest jeszcze ślad po uchwycie na tel ale widziałem taki tylko na zdjęciach. Czy to o to chodzi? A kolega chce ten zestaw sobie reanimować i używać czy usunąć jego pozostałości?
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Chciałbym go zaadoptować ale na razie nie wiem jak.
Pomoże ktoś?
Na razie wiem że chyba mam antenę i chyba kabel poprowadzony do radia.
A Ty malin masz antenę na dachu?
Też miałem tę opcję. Zostały mi otwory od tel przy konsoli i głośnika na słupku, antena na tylnej szybie, pod fotelem kierowcy dwa przewody, jeden jakny od ładowarki Nokia, jeden z zieloną koncówką, ostatni usunąłem te kable, muszę jeszcze zdjąć ta antenę szyby.
u mnie tylko kabel antenowy z tyłu dachu do radia